Renault nu va mai vinde Logan in India

Marti, 25 Ianuarie 2011, ora 21:38
2008 citiri
Renault nu va mai vinde Logan in India
Foto: Arhiva

Renault a decis sa nu includa Loganul in gama de modele pe care le va comercializa din 2011 in India, masina urmand sa fie produsa si distribuita doar de compania partenera locala Mahindra & Mahindra (M&M).

"Loganul nu va face parte din portofoliul nostru destinat Indiei. Nu avem in vedere sa aducem din nou, aici, aceasta masina", a declarat Jerome Stoll, vicepresedinte executiv al Renault.

Grupul francez are cu M&M un acord de licenta, insa acesta va expira in trei luni, anunta Business Standard.

Potrivit acordului de licenta, M&M are dreptul sa aduca mici modificari masinii, drept pentru care brandurile Ranault si Logan vor fi scoase din denumirea masinii. Cu toate acestea, motorul si sistemul de transmisie vor fi furnizate in continuare de Renault. Potrivit sursei citate, compania indiana M&M lucreaza la o versiune mai scurta a Loganului.

Legislatia locala presupune ca, pentru masini mai mici de patru metri se platesc taxe de 10% din valoarea autovehiculului. Pentru modelele mai mari, taxele urca la echivalentul a 22% din valoarea masinii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Dacia Logan India, #Logan vanzari India, #Renault India , #Logan