Ofertele Dacia pentru Programul Rabla 2023. Cea mai mare reducere este pentru modelul electric Spring

Marti, 28 Martie 2023, ora 10:44
3749 citiri
Ofertele Dacia pentru Programul Rabla 2023. Cea mai mare reducere este pentru modelul electric Spring
Dacia Spring FOTO dacia.ro

Startul înscrierilor în Programul Rabla Clasic și Programul Rabla Plus a fost dat pe 24 martie, iar statul român a decis să mărească prima de casare în acest an.

Cei care duc mașina veche la casat și vor să cumpere un autoturism nou pot să primească cel puțin 7.000 de lei.

Dacia a pregătit ofertele pentru noua sesiune a acestor programe, iar prețurile sunt cuprinse între 9.990 și 20.500 de euro. Pe lângă aceste oferte speciale toate modelele din gama producătorului de la Mioveni pot fi cumpărate prin Programul Rabla.

8 oferte speciale pentru cei interesați să-și cumpere o mașină nouă cu bani de la stat

Pe site-ul Dacia au fost publicate oferte pentru Programul Rabla 2023 și Programul Rabla Plus 2023.

Anul acesta sunt disponibile 8 oferte special concepute pentru cei interesați să-și cumpere o mașină nouă cu bani de la stat.

Cea mai mare reducere este pentru modelul electric Spring cu echiparea Essential (9.990 euro), iar cea mai scumpă ofertă este pentru Jogger cu motorizarea hibrid (20.500 euro).

9.900 de euro pentru Dacia Spring echipată cu motorul de 45 CP

Prețul final pentru Dacia Spring după aplicarea ecobonusurilor, pentru varianta echipată cu motorul de 45 CP și echiparea Essential este de 9.990 de euro.

Pe lista dotărilor se regăsesc aerul condiționat manual, limitatorul de viteză și farurile de zi cu led.

Pentru versiunea Spring cu 65 CP și echiparea Extreme prețul crește la 10.990 de euro în oferta Dacia pentru Programul Rabla Plus.

Ofertele pentru Dacia Sandero și Logan

O altă ofertă este pentru Dacia Sandero cu motorizarea ECO-G 100 (dotare cu instalație GPL din fabrică) și echiparea Expression: 10.990 de euro pentru un model dotat cu aer condiționat cu reglare manuală, sistem de monitorizare presiune pneuri și media display.

Tot cu 10.990 de euro Dacia oferă și modelul Logan cu echiparea Expression în această promoție dedicată Programului Rabla 2023.

Sedan-ul de la Mioveni are motor ECO-G 100, aer condiționat manual, senzori acustici spate, jante de aliaj cu dimensiunea de 15 inchi și media display.

Modelul Sandero Stepway cu echiparea Expression este oferit de Dacia în Programul Rabla din acest an cu începând de 12.990 de euro, pentru motorizarea ECO-G 100, jante din aliaj cu dimensiunea de 16 inchi, bare de pavilion longitudinale, senzori parcare spate și media display.

Prețurile pentru Dacia Jogger și Duster

Dacia Jogger cu motorizarea ECO-G 100 este oferită tot cu 12.990 de euro, dacă este comandată cu echiparea Essential.

SUV-ul Duster cu echiparea Expression și propulsorul ECO-G 100 este oferit în Programul Rabla cu 14.490 de euro.

Dotările includ aer condiționat cu reglare manuală, cruise control, media display și oglinzi retrovizoare reglabile electric. Dacia Jogger în versiunea de cinci locuri cu echiparea Extreme și motorizarea hibrid 140 este oferită la prețul de 20.500 de euro, scrie promotor.ro.

Cel mai nou model lansat de Dacia are o cutie de viteză automată, iar pe lista dotărilor standard sunt faruri cu tehnologie LED pentru faza scurtă, frână de parcare electrică, cruise control, senzori acustici pentru parcarea cu spatele, aer condiționat automat sau media display cu ecran de 8 inchi.

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
#Dacia, #oferte, #program rabla, #Rabla Plus, #reduceri, #Dacia Spring, #Dacia Sandero, #duster , #programul rabla
Comentarii