Noua Duster, cel mai frumos model lansat de Dacia in ultimii doi ani - Sondaj

Marti, 22 Octombrie 2013, ora 08:38
5248 citiri
Noua Duster, cel mai frumos model lansat de Dacia in ultimii doi ani - Sondaj

Noua Duster este cel mai reusit model lansat de Dacia in Romania in ultimii doi ani, considera unul din doi cititori Ziare.com.

Astfel, aceasta masina a fost aleasa de 45,65% dintre participantii la vot, conform sondajului desfasurat in perioada 14 - 21 octombrie 2013, la care au participat 1.724 de persoane.

Pe locul doi a fost votata, la mare distanta, Sandero Stepway, care a obtinut 20,94% din sufragii, in timp ce al treilea loc a fost ocupat de Noul Logan, cu 9,69% dintre preferintele cititorilor Ziare.com.

In total, cele trei modele au reusit sa stranga 76,2% din totalul voturilor.

Noua Dacia Sandero s-a clasat pe al patrulea loc (7,54%), foarte aproape de Noul Logan MCV (7,19%).

Ultimele pozitii in top sunt ocupate de Dacia Lodgy (3,42%), Dacia Dokker (2,84%) si Dokker Van (2,73%).

Care e cel mai frumos model Dacia lansat in Romania in ultimii doi ani - Sondaj Ziare.com

Noua Dacia Duster a fost lansata de curand in Romania, iar preturile comunicate de producatorul autohton sunt mai mici decat in cazul generatiei anterioare.

Gama cuprinde trei nivele de echipare - Acces, Ambiance si Laureate, si patru motorizari. Alaturi de propulsorul 1.2 TCe, mai este disponibil blocul pe benzina 1.6 16V, de 105 CP si motoarele diesel 1.5 dCi de 90 si 110 CP.

In ceea ce priveste preturile, acestea variaza intre 10.900 euro (cu toate taxele incluse) in cazul versiunii Acces 4X2, echipata cu motorul 1.6 16V de 105 CP, si 17.000 euro pentru versiunea Laureate 4x4, echipata cu motorul 1.5 dCi de 110 CP.

Modelul aduce schimbari atat la exterior, cum ar fi un nou calandru, noi bare de pavilion longitudinale si noi blocuri optice, dar si la interior. Astfel, plansa de bord, complet redesenata, dispune de o consola centrala incadrata de doua baghete verticale.

Constructorul roman propune patru tapiterii noi, printre care una de piele, in functie de nivelul de echipare.

Noua Dacia Duster ofera si noi echipamente si tehnologii, dar si un nou motor pe benzina 1.2 TCe 125 CP. Acest propulsor cu 4 cilindri si injectie directa, dezvolta 90% din cuplul maxim inca de la 1.500 rotatii pe minut.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#noua Dacia Duster frumos, #modele Dacia, #modele frumoase Dacia , #Duster