Noua Dacia Duster, lansata in Romania - E mai ieftina ca generatia precedenta

Joi, 17 Octombrie 2013, ora 17:40
7257 citiri
Noua Dacia Duster, lansata in Romania - E mai ieftina ca generatia precedenta
Foto: Dacia

Noua Dacia Duster a fost lansata, miercuri seara, in Romania, iar preturile comunicate de producatorul autohton sunt mai mici decat in cazul generatiei anterioare.

Gama cuprinde trei nivele de echipare - Acces, Ambiance si Laureate, si patru motorizari. Alaturi de propulsorul 1.2 TCe, mai este disponibil blocul pe benzina 1.6 16V, de 105 CP si motoarele diesel 1.5 dCi de 90 si 110 CP.

In ceea ce priveste preturile, acestea variaza intre 10.900 euro (cu toate taxele incluse) in cazul versiunii Acces 4X2, echipata cu motorul 1.6 16V de 105 CP, si 17.000 euro pentru versiunea Laureate 4x4, echipata cu motorul 1.5 dCi de 110 CP, se arata in comunicat.

Astfel, Duster in echipare de baza este cu 350 de euro mai accesibil decat varianta care a iesit din productie.

In plus, clientii care vor comanda masina pana la sfarsitul anului 2013 vor beneficia de o oferta speciala care include sistem MediaNav gratuit.

Noua Dacia Duster se lanseaza in sfarsit in Romania - Care ar putea fi pretul

"Noul Duster va avea misiunea de a consolida prezenta Dacia atat pe piata din Romania, cat si pe pietele internationale, mizand pe atuurile specifice marcii: un raport prestatii/spatiu interior/pret inegalabil, fara a uita robustetea si fiabilitatea deja recunoscute ale primei generatii Duster", a declarat Thomas Dubruel, director general Renault Commercial Romania.

Cel mai tanar membru al familiei Dacia are un design exterior modernizat, care accentueaza trasaturile masculine, specifice categoriei SUV-urilor. La randul sau, spatiul interior beneficiaza de ambiante, materiale si nuante noi, precum si de o plansa de bord complet schimbata, dominata de consola centrala care incorporeaza, in cazul versiunilor varf de gama, sistemul MediaNav, se mai arata in comunicat.

Lista noutatilor prezente pe Noul Duster cuprinde, printre altele, dispunerea la nivelul portierelor a comenzii pentru actionarea electrica a geamurilor laterale, precum si introducerea, in premiera in gama Dacia, a noului motor turbo pe benzina 1.2 TCe de 125 CP - un propulsor in egala masura puternic si economic, cu un consum mediu de numai 6,2 litri/100 km, si cu un nivel redus al emisiilor de CO2.

De la lansarea sa in anul 2010, modelul Dacia Duster a fost comercializat pana in prezent in peste 450 000 de exemplare atat in Europa, cat si in tari din Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Oceania si America Centrala si de Sud, au mai comunicat reprezentantii companiei.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#noua Dacia Duster pret Romania, #pret noua Dacia Duster, #noua Dacia Duster lansare Romania, #pret Dacia Duster , #Duster