Iata ce scriu englezii despre noul model Dacia prezentat in premiera la Geneva

Miercuri, 08 Martie 2017, ora 13:5625091 citiri
Iata ce scriu englezii despre noul model Dacia prezentat in premiera la Geneva
Foto: AutoExpress

Dacia a prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva noul Logan MCV Stepway, iar aceasta lansare nu a trecut neobservata in marea de modele noi anuntate de toti marii producatori de pe piata.

Englezii de la AutoExpress au facut o scurta caracterizare autoturismului romanesc, primele impresii ale acestora fiind pozitive.

"Dacia a adus la Geneva noul Logan MCV Stepway, un break suprainaltat ce va fi disponibil din vara. A fost proiectat pentru a capitaliza o parte din succesul lui Sandero Stepway, versiune care insumeaza in prezent 60% din vanzarile totale ale modelului Sandero.

Bazata pe modelul standard Logan MCV, versiunea Stepway are ceva din designul unui crossover cu garda la sol ridicata, partile de caroserie de culoare neagra si portiunile cromate. Masina este cu 50 de milimetri mai inalta decat Loganul standard si beneficiaza de faceliftul recent al modelului, inclusiv lumini pe timp de zi LED, dar si bare si grile redesenate.

Din lateral, Loganul Stepway seamana cu "fratele" Sandero, cu carcasele oglinzilor de culoare negra si stickerele Stepway de pe portiere. La interior, modelul primeste noul volan cu patru spite, dar si scaunele speciale aflate si pe Sandero", arata englezii.

Accesati acest link pentru a afla preturile noului model Dacia

Logan MCV Stepway este vedeta standului Dacia de la Geneva, noul model fiind prezentat in doua versiuni de culoare, traditionalul albastru al gamei Stepway, dar si un gri metalic.