Dacia, un succes rasunator - presa britanica

Duminica, 26 Mai 2013, ora 22:33
6265 citiri
Dacia, un succes rasunator - presa britanica
Foto: Daylife

Dacia va fi un succes rasunator in Marea Britanie, asa cum este in Franta si nu numai, fiind preferata de persoanele pentru care nu este important ce masina conduc, atata timp cat este eficienta, relateaza presa britanica.

O masina trebuie sa aiba garantie, sa transporte membrii familiei dintr-un loc in altul in siguranta si sa coste putin, iar Dacia indeplineste aceste conditii, scrie Daily Star.

Dacia este extrem de populara in Franta, unde afisarea averii personale este considerata, oricum, un lucru vulgar, relateaza publicatia. Astfel, a devenit deja al cincilea cel mai bine vandut brand auto din Franta, in ciuda faptului ca nu este vandut pe aceasta piata de prea multa vreme.

Succesul masinii se datoreaza faptului ca are dimensiuni mari, garantie trei ani si costa sub 6.000 de euro nou, fiind o alternativa buna pentru clientii care credeau ca nu isi vor putea permite decat o masina la mana a doua.

Modelul ieftin Sandero a intrat si pe piata brianica, specialistii publicatiei fiind impresionati de usurinta de o conduce. De asemenea, acestia au notat ca Dacia Sandero este doar o masina care functioneaza si nimic mai mult. "Frana pune frana, volanul tine directia", a subliniat acestia.

Dar, avand un pret scazut la cumparare si necesitand o asigurare ieftina, analistii estimeaza ca va fi un real succes si in Marea Britanie. "Dacia Sandero este in showroom-uri acum - obisnuiti-va cu ideea de a o vedea practic peste tot", conchid jurnalistii britanici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
Americanca Janna, stabilită de mai bine de cinci ani în România, a captat atenția pe TikTok prin demontarea stereotipurilor comune despre țara noastră. Clipul ei este viral acum cu peste...
#Dacia Sandero Marea Britanie, #succes Dacia Franta , #Sandero