Dacia prezinta la Geneva noul Logan MCV Stepway, dar si o noua serie limitata

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 13:05
6138 citiri
Dacia prezinta la Geneva noul Logan MCV Stepway, dar si o noua serie limitata
Foto: Dacia

Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Geneva noul Logan MCV Stepway, dar si o serie limitata pentru SUV-ul Duster si toate modelele din gama Stepway.

Potrivit producatorului de la Mioveni, Logan MCV este cel mai nou model Dacia care primeste pachetul Stepway.

Loganul MCV Stepway vine in plus fata de varinta clasica cu o garda la sol inaltata cu 5 centimetri, dar si elemente de design specifice acestei game.

"Gama Stepway s-a afirmat in timp ca un succes al marcii Dacia datorita elementelor de stil inspirate din universul vehiculelor crossover. Noul Logan MCV Stepway propune, la randul sau, un design modern si atragator.

Aspectul robust este subliniat atat de garda la sol, inaltata cu 50 mm, cat si de protectiile laterale specifice, de ornamentele dispuse in partea inferioara a barelor de protectie fata si spate, precum si de calandrul care aminteste de cel al modelului Duster. La interior regasim detalii de stil specifice familiei Stepway. Evident, noul Logan MCV Stepway ofera un spatiu generos pentru toti ocupantii sai si pentru bagajele acestora, volumul portbagajului situandu-se la cel mai bun nivel din segment", se arata in comunicatul Dacia.

In plus, producatorul roman va arata la Geneva o noua serie limitata ce va fi disponibila pentru Duster, dar si pentru toate modelele din gama Stepway.

"Printre elementele specifice acestei noi serii limitate se numara: doua nuante exclusive (Gris Islande, disponibil pe toate modelele, si Orange Ocre, disponibil doar pe Sandero Stepway), jante noi, o tapiterie interioara specifica, precum si o serie de ornamente interioare in nuanta cuprului", mai transmit cei de la Dacia.

Dacia Logan MCV este produs in uzina de la Mioveni, dar si in fabrica Renault din Maroc.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#Dacia Logan MCV Stepway, #Logan MCV Stepway 2017, #Dacia modele Salon Geneva , #Stepway