Dacia Duster, cel mai reusit model Dacia Renault - sondaj

Luni, 19 Martie 2012, ora 14:24
2835 citiri
Dacia Duster, cel mai reusit model Dacia Renault - sondaj
Foto: adevarul.ro

Dacia Duster este cel mai reusit model al producatorului de la Mioveni, dupa preluarea acestuia de catre producatorul francez Renault, este de parere unul din trei cititori ai Ziare.com.

Astfel, Duster a fost votat de 37,55% dintre participantii la vot drept cel mai reusit model al Dacia Renault, asa cum reiese in urma sondajului desfasurat in perioada 10-18 martie 2012, la care au participat 4.604 persoane.

Pe locul doi a fost votata, la mare distanta, Dacia Logan, pentru care au optat 17,38% dintre participantii la sondaj, in timp ce al treilea loc a fost ocupat de Dacia Solenza, cu 12,81% dintre preferintele cititorilor Ziare.com.

Este de remarcat ca cele trei modele au adunat impreuna aproape 68% din numarul total de voturi, numai Duster depasind numarul de voturi ale ultimelor sapte modele la un loc.

Spre comparatie, al patrulea model Dacia Renault din acest clasament a fost Sandero, care a strans putin peste 7% din optiuni, in timp ce pe ultimele locuri s-au aflat Logan VAN si Logan Pick-Up, cu cate putin peste 1%.

Care este cel mai reusit model Dacia, dupa preluarea de catre Renault? - sondaj Ziare.com

Modelul Dacia Duster a fost lansat in primavara anului 2010, in luna martie, fiind primul SUV din istoria Dacia. Beneficiaza de doua motorizari, 1,6 litri si 1,5 litri diesel. El a fost desemnat cel mai ieftin SUV din lume, la putin timp dupa lansarea sa.

Compania Automobile Dacia a fost preluata de grupul francez Renault, la finalul anului 1999, iar de atunci au fost scoase pe piata zece modele, ultimul fiind lansat in luna martie, la Salonul Auto de la Geneva - Dacia Lodgy.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#modele reusite Dacia Renault, #modele Dacia, #Dacia Duster, #cel mai reusit model Dacia , #Duster