Motivul pentru care mai multe Dacia Spring au fost rechemate în service: "Sunați la reprezentanța cea mai apropiată"

Duminica, 07 Mai 2023, ora 03:01
18888 citiri
Motivul pentru care mai multe Dacia Spring au fost rechemate în service: "Sunați la reprezentanța cea mai apropiată"
Dacia Spring în service FOTO Facebook/ Dacia Spring România

Mai mulți proprietari de Dacia Spring au primit mailuri prin care sunt sfătuiți să contacteze un reparator autorizat electric Dacia din România pentru a verifica preventiv unitatea de încărcare a mașinii.

Șoferii au fost înștiințați despre o posibilă funcționare necorespunzătoare a unității de încărcare a vehiculului care ar putea conduce la afișarea unei alerte pe tabloul de bord sau ar putea împiedica pornirea mașinii.

"A fost cineva la rechemarea în service?", a întrebat un șofer pe grupul Dacia Spring România.

"Nu poți merge oriunde"

În comentarii, mai mulți membri ai grupului au confirmat că au primit mail-ul.

"Am primit și eu azi dimineață."

"Am primit și eu. M-am programat pe 17 mai."

"Problema e că sunt doar câteva reprezentanțe care sunt trecute acolo și nu poți merge oriunde ce este un inconvenient mai ales pentru cei care sunt mai departe."

"Da, am primit-o și eu, dacă te uiți vezi că sunt multe județe să nu zic reprezentații Dacia care nu sunt în listă. Ceea ce înseamnă că trebuie să te deplasezi în alt județ și automat ai nevoie să lipsești o zi de la muncă plus altele."

"și eu sunt în aceeași situație, nu am niciuna în Dâmbovița, o să fac programare în Argeș."

"Probleme e că acum de exemplu e că sunt în spital abia operat și nu cred că pot merge prea curând o distanță prea mare cu mașina. Adică vreo 200km ar fi cea mai apropiată din listă. Sper să nu se strice până pot să ajung la ei."

"Eu am sunat în Bacău care nu este pe lista și m-am programat fără probleme."

"Treaba asta vine pe e-mail? Dacă eu NU sunt cumpărătorul original, rămân în aer? De unde iau ei adresa de e-mail a proprietarului?"

"Aceeași situație și în Caraș-Severin, dar, am fost de dimineață la ei, știau de "problemă" și se poate remedia la ei la Autogrup, fiind programat pentru marți. Ca și concluzie: sunați la reprezentanța cea mai apropiată și poate se rezolvă."

Prima procedură de rechemare în service pentru defecţiuni

Dacia Spring, singurul model 100% electric al mărcii Dacia, a intrat în prima sa procedură de rechemare în service în decembrie 2022, din cauza unei defecțiuni a centurii de siguranță din dreapta spate. Sunt afectate mii de automobile, însă numărul nu a fost comunicat oficial.

Sunt vizati clienții europeni care au cumpărat mașini Dacia Spring electrice fabricate în China pe parcursul anului 2022, între lunile aprilie și octombrie.

Chinezii vor produce în Polonia autoturismul care să concureze cu Dacia Spring. Producția mașinii electrice T03 ar putea începe din iunie
Chinezii vor produce în Polonia autoturismul care să concureze cu Dacia Spring. Producția mașinii electrice T03 ar putea începe din iunie
Compania chineză Leapmotor va construi vehicule electrice cu preţuri accesibile la uzina Tychy din Polonia a partenerului Stellantis, urmând să concureze inclusiv Dacia Spring, au declarat...
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
#Dacia Spring, #rechemare, #service auto, #probleme , #masini electrice