Oferta Dacia pentru cei care comandă noul Spring: Câte plinuri de baterie au asigurate gratis

Sambata, 11 Martie 2023, ora 16:14
3166 citiri
Oferta Dacia pentru cei care comandă noul Spring: Câte plinuri de baterie au asigurate gratis
Dacia Spring la încărcat FOTO captură YouTube

Dacia are o ofertă pentru noua versiune Extreme a modelului Spring pentru cei care comandă mașina în luna martie, ca parte a campaniei numite „Sezonul Dacia”.

Noua campanie de marketing fi lansată în fiecare an, a declarat directorul general, Mihai Bordeanu.

"Sezonul Dacia" cuprinde oferte speciale pentru toate modelele mărcii, testarea gamei în showroom-urile din România, dar și condiții speciale pentru finanțare și chiar pentru livrare mai rapidă.

Campania se desfășoară între 10 martie și 13 aprilie și include, printre oferte, un cadou pentru cei care comandă noua versiune Extreme, a modelului Spring.

Motorizarea nou introdusă, de 65 CP, aduce și o serie de elemente speciale de design.

Card pre-paid pentru încărcarea bateriei

Clienții care fac comenzi în luna martie vor primi un card pre-paid, pentru încărcarea bateriei, care acoperă consumul pentru 10.000 de km.

Dacia nu a anunțat în ce rețea vor fi disponibile cardurile de încărcare.

Este vorba despre aproximativ 2000 kWh ce vor putea fi încărcați sau aproape 50 de plinuri de baterie.

Dacia Spring Extreme are un motor mai puternic cu 20 CP față de versiunea de bază, care până acum a fost singura disponibilă în România.

Oferă performanțe mai bune, fără ca bateria să fie afectată foarte mult, astfel că autonomia anunțată de companie rămâne aproximativ la fel, 220 km la o singură încărcare sau 315 km în regim urban.

Niciun român nu a comandat Spring fără subvenția Rabla

Spring Extreme poate fi comandată, prin Programul Rabla, cu 10.900 de euro, dacă sunt predate două autoturisme vechi. Prețul de listă este 22.450 de euro, însă până acum, așa cum au declarat pentru Profit.ro cei de la Dacia, niciun român nu a comandat Spring fără subvenția Rabla.

Printre echipamentele versiunii Extreme de la Spring se numără noua culoare de caroserie, Slate Blue, precum și carcasele oglinzilor retrovizoare vopsite în Copper Brown, culoare care se regăsește și pe barele de pavilion, pe ornamentele de sub blocurile optice, pe capacele roților și pe logotipul Dacia de pe hayon.

Ușile din față sunt decorate cu un stripping care amintește de elementul distinctiv al modelului Duster amplasat între uși și aripile din față, iar la interior, clienții au un ornament pentru pragurile ușilor, covorașe de cauciuc cu ornament specific, conturul aeratoarelor și cel al planșei de bord de culoare Copper Brown. Și tapițeria dispune de cusături aparente de culoare Copper Brown, în timp ce sigla Dacia Link este imprimată pe spătarul scaunelor din față.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#Dacia Spring, #model nou, #oferta, #incarcare baterie masina, #gratuit , #masini electrice
Comentarii
Poza valy9
valy9
rank 1
pentri fanii masinilor electrice
E
EmigrantulAnonim
rank 5
Deci bateria si autonomia ramin aceleasi!