Cum arată versiunea specială Duster, cu 150 de cai putere. Producția este limitată la câteva sute de mașini

Miercuri, 19 Octombrie 2022, ora 22:10 7395 citiri
Imagine din interiorul mașinii FOTO promotor.ro

Dacia a prezentat o surpriză la cel mai important eveniment al toamnei din lumea auto, Salonul Auto de la Pari, versiunea specială Duster Mat Edition, echipată cu o motorizare de 150 de cai putere și prezentată într-o culoare mată.

Doar câteva sute de exemplare din această ediție specială vor fi produse, potrivit promotor.ro.

La exterior, designerii producătorului român de la Mioveni au folosit vopseaua mată Grey Connect și au ales niște jante cu dimensiuni de 17 inci, o antenă și capace ale oglinzilor finisate în negru lucios.

Duster Mat Edition este complet echipată, fiind dotată printre altele cu un sistem de climatizare automată, Media Nav cu ecran tactil cu diagonală de 8 inci, cameră multi-view și card hands-free.

Comenzile, planificate pentru 2023

Versiunea Mat Edition este disponibilă exclusiv cu o unitate de motorizare TCe cu capacitate de 1.3 litri, care dezvoltă 150 de cai putere. Transmisia este asigurată prin intermediul unei cutii automate EDC, cu dublu ambreiaj.

Cei de la Dacia au anunțat că această versiune specială Mat Edition va fi replicată în doar “câteva sute de exemplare”.

Cei interesați vor putea plasa comenzi începând din prima parte a anului viitor. Deocamdată nu se știe care este prețul pe care îl va avea această versiune specială Duster Mat Edition.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News