Femeia care s-a apucat să învețe programare la 100 de ani: ”Îmi plac foarte mult cursurile”

Miercuri, 06 Aprilie 2022, ora 16:56 2730 citiri
Margaret Griffiths la 100 de ani FOTO Twitter/ Andy Vermaut

O femeie în vârstă de 100 de ani s-a înscris la cursuri de programare pe calculator din dorința de a-și menține mintea activă.

Margaret Griffiths, din Ynyshir, Rhondda, este profesoară și a predat timp de 40 de ani la o școală primară, iar ulterior a devenit directoarea școlii Whitchurch, din Cardiff. Deși a ieșit la pensie, și-a propus să învețe ceva nou în fiecare an, astfel că s-a înscris la cursuri de IT deoarece s-a pensionat înainte de introducerea calculatoarelor în școli și consideră că a pierdut multe lucruri, potrivit Observator.

„Mi-am petrecut viaţa în domeniu educaţiei şi încă învăţ lucruri şi azi. Nu m-am oprit niciodată. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar intenționez să fac ceea ce fac atâta timp cât pot. Încă pot învăţa chiar şi la vârsta mea şi sunt mereu fericită să învăţ. Sper să continue mult timp asta. La 100 de ani, toți ceilalți cursanți sunt mai tineri decât mine, dar îmi plac foarte mult cursurile și compania lor”, a declarat Margaret.

Femeia urmează cursurile de IT la Porth Plaza, o bibliotecă care oferă acces persoanelor aflate în scaun cu rotile şi oferă cursuri timp de 6 zile pe săptămână.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News