Sfaturi pentru un birou primitor, în care angajații să se simtă ca acasă

Advertorial
Joi, 02 Iunie 2022, ora 17:32
4927 citiri
Sfaturi pentru un birou primitor, în care angajații să se simtă ca acasă
FOTO: novoclass.ro

Pentru ca angajații tăi să se simtă bine și să fie productivi, uneori este nevoie să faci mici schimbări în spațiul de lucru. Poate este nevoie de mai multă lumină naturală, de plante, de spații de depozitare și de produse de birotică în plus sau poate pur și simplu este nevoie de mai multă curățenie. În continuare, îți prezentăm câteva sfaturi utile, pentru un birou primitor, astfel încât angajații să se simtă ca acasă.

Importanța luminii naturale

Lumina naturală are o importanță majoră în asigurarea confortului angajaților și de asemenea contribuie și la creșterea productivității. Indiferent cât de bune ar fi instalațiile de iluminat artificial, niciodată nu vor putea înlocui lumina naturală. Aceasta are proprietatea de a stimula mintea și de a oferi o stare de bine. Probabil ai observat și tu că te simți mult mai bine și ai mai mult chef să lucrezi în zilele în care nu este înnorat.

Plante care să curețe aerul

Plantele sunt excelente atât pentru a purifica aerul, cât și pentru a menține o stare de bine. Îți recomandăm să alegi plante ușor de întreținut, care să nu atragă foarte mult atenția și care să aducă un aport crescut de aer curat. Trebuie să menționăm că orice plantă aduce un aport de aer curat, prin procesul de fotosinteză, însă unele specii sunt recunoscute pentru capacitatea de purifia mai mult aer, în mod mai rapid. Exemple de astfel de plante sunt: Aloe Vera, Ficusul de Cauciuc, Palmierul de bambus, Feriga Boston.

Externalizează serviciile de curățenie

Una dintre cele mai bune decizii pe care o poți lua este externalizarea serviciilor de curățenie. Astfel, biroul va fi mereu curat și primitor și nu va mai trebuie să te gândești ce fel de produse de curățenie să cumperi. Uneori, o singură persoană nu poate face față unui volum mare de muncă, așa că este mai bine să optezi pentru o echipă specializată, care să vină la birou o dată sau de două ori pe săptămână, pentru curățenie de întreținere. Poți opta pentru curățenie în afara programului de lucru sau în timpul programului de lucru. De menționat că dacă optezi pentru curățenie realizată în timpul programului, angajații unei firme de curățenie profesională vor fi foarte discreți și nu vor deranja. Dacă biroul este localizat în Cluj și ai nevoie de servicii curatenie Cluj, îți recomandăm firma Novo Class. Tot ce ai de făcut este să intri pe site și să contactezi reprezentanții firmei pentru o discuție preliminară, iar apoi veți cădea de comun acord în ceea ce privește serviciile.

Oferă soluții inteligente pentru depozitarea documentelor

Nu în ultimul rând, trebuie să discutăm și despre depozitarea documentelor. Pentru ca documentele de zi cu zi să fie organizate inteligent astfel încât să poată fi accesibile ușor, este nevoie de spații de depozitare speciale.

Sperăm că aceste sfaturi să te ajute să creezi un mediul de lucru primitor pentru angajații tăi.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#curatenie, #servicii curatenie, #angajati , #stiri afaceri