Contractarea unei firme de curățenie în Cluj: 6 avantaje

Advertorial
Luni, 17 Ianuarie 2022, ora 19:17
4620 citiri
Contractarea unei firme de curățenie în Cluj: 6 avantaje
curatenie FOTO: freepick.com

Curățenia spațiului în care locuim sau lucrăm este foarte importantă, în primul rând pentru sănătatea noastră, dar nu numai. Studiile au arătat, de exemplu, că un birou curat poate influența productivitatea angajaților.

Menținerea curățeniei poate fi însă o problemă chiar și în propria locuință, dar mai ales în spațiile de birouri. În astfel de situații, contractarea unei firme ce oferă servicii de curățenie profesională este cea mai bună soluție la care ai putea apela.

Iată câteva motive pentru care merită să faci acest lucru:

Te ajută să economisești timp și bani

Curățenie este un proces ce necesită cel puțin câteva ore, în funcție de dimensiunea spațiului. Persoanele care trebuie să îndeplinească această sarcină pierd timp prețios, pe care l-ar putea folosi pentru a se ocupa de alte responsabilități.

Chiar dacă angajezi o persoană anume pentru a se ocupa de asta, tot va trebui să investești în soluții de curățenie și echipamentul necesar.

Angajarea unei firme de curățenie permite angajaților tăi să-și folosească mai eficient timpul și abilitățile, ceea ce nu poate să aibă decât un impact pozitiv asupra productivității lor, iar pe tine te va ajuta să economisești bani.

Tot la capitolul economii am putea menționa că îngrijirea corespunzătoare a pieselor de mobilier precum birourile, a covorului sau a podelei va prelungi durata de viață a acestora.

Vei obține cele mai bune rezultate

O firmă de curățenie înseamnă o echipă bine pregătită, ce are acces la soluții și echipamente profesionale. Angajații unei firme de curățenie cunosc fiecare truc și știu cel mai bine ce, cum și unde să folosească pentru a obține cele mai bune rezultate.

Fiecare colț va străluci, iar petele acelea încăpățânate de pe podea vor dispărea înainte să-ți dai seama.

Poți opta pentru servicii personalizate

Firmele de curățenie profesională au o ofertă destul de flexibilă. Tu decizi dacă dorești să apelezi la serviciile lor de mai multe ori pe săptămână sau doar din când în când, în funcție de necesități.

Nu va fi afectat programul de lucru

Un alt avantaj al firmelor de curățenie este acela că veți stabili de comun acord ziua și intervalul orar în care vor fi prestate serviciile. Ai astfel opțiunea de a te asigura că angajații tăi își vor putea face treaba nederanjați.

Îți vei impresiona clienții și partenerii de afaceri

Știm cu toții cât de mult contează prima impresie, iar felul în care arată birourile unei companii va influența impresia clienților și a partenerilor de afaceri. Unii ar putea considera chiar că aspectul spațiului de lucru reprezintă un indicator al nivelul de seriozitate al unei companii.

Atunci când folosești regulat serviciile unei firme de curățenie poți să inviți oricând alte persoane în biroul tău, fără a-ți face griji că vor descoperi un spațiu murdar, ce îți va afecta reputația.

Scapi de grija vizitatorilor nedoriți

Oricât de ordonate ar fi persoanele care lucrează într-un birou, tot se mai întâmplă să rămână resturi de mâncare uitate printr-un colț sau pe o masă, iar asta reprezintă o invitație pentru gândaci, șoareci și alți oaspeți nedoriți. Nu numai că aceștia nu reprezintă un avantaj pentru imaginea firmei tale, dar te va costa destul de mult să scapi de ei.

Într-un birou în care se face curățenie în mod regulat, riscul apariției unor astfel de probleme este mult mai mic.

Avantajele utilizării serviciilor unei firme de curățenie profesională sunt numeroase. Vei economi timp și bani, le vei asigura angajaților tăi un mediu de lucru curat, în care vor putea lucra cu plăcere, și vei avea siguranța că vei oferi mereu o bună primă impresie clienților și vizitatorilor tăi.

Rezultatele unei reprize de curățenie efectuată de specialiști, cu soluții și echipamente profesionale, pot fi de-a dreptul spectaculoase și reprezintă o investiție ce merită făcută.

Bibliografie:

“(PDF) Impact of Cleanliness on the Productivity of Employees.” ResearchGate, www.researchgate.net/publication/327022122_Impact_of_cleanliness_on_the_productivity_of_employees. Accessed 14 Jan. 2022.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#curatenie, #curatenie casa , #stiri afaceri