Ai nevoie de ajutor pentru curățarea canapelei sau a mochetei? Nicio problemă, specialiștii de la Mr. Magic sunt alături de tine

Advertorial
Luni, 19 Februarie 2024, ora 10:39
1769 citiri
Ai nevoie de ajutor pentru curățarea canapelei sau a mochetei? Nicio problemă, specialiștii de la Mr. Magic sunt alături de tine
FOTO: mrmagic.ro

Sănătatea și bunăstarea ta depind de un mediu curat și împrospătat. Praful, murdăria sau petele contribuie la diminuarea confortului, atât acasă, cât și la birou. Va fi mereu nevoie de efort pentru a curăța murdăria sau petele acumulate pe diferite materiale sau tapițerii.

Din fericire, poți scăpa de acest efort și economisi timp prețios atunci când apelezi la un ajutor eficient în combaterea oricărei urme de murdărie. Echipa de specialiști în curățare canapele și mochete de la Mr. Magic se deplasează la domiciliu și îți oferă serviciile de care ai nevoie, astfel încât să te bucuri de un mediu curat și igienizat.

Prin intermediul echipamentelor utilizate și a experienței de curățenie dobândite, rezultatele se vor vedea în cel mai scurt timp. Petele vor fi eliminate, murdăria va fi aspirată, iar tapiteriile și saltelele vor fi igienizate corespunzător.

Servicii de curățenie eficiente pentru casă și birou

Praful, murdăria, acarienii, petele persistente se pot acumula cu timpul pe canapele, fotolii, covoare, mochete sau pe saltele. Procesul de a curăța astfel de suprafețe cere efort, timp și soluții speciale de curățare, care uneori nu oferă rezultatele scontate. Apelarea la o firmă de curățenie mochete și de curățat canapele poate rezolva aceste neajunsuri.

Firma de curățenie Mr. Magic îți oferă servicii profesionale eficiente pentru diferite tipuri de tapițerii și materiale. Printre aceste servicii se numără:

Echipa de profesioniști se deplasează gratuit la domiciliu sau la sediul firmei, în București și Ilfov (pe o rază de maxim 20 km) cu toate echipamentele necesare pentru a efectua curățarea.

Cum se realizează procesul de curățare?

Atunci când ai nevoie de curățarea canapelei, fotoliilor sau chiar a saltelei, poți contacta echipa Mr. Magic pentru a afla o estimare a prețului și a duratei serviciului de curățare. Deplasarea se realizează de cele mai multe ori gratuit la domiciliu sau la sediul companiei.

În funcție de tipul de material și de nivelul de murdărie ce va fi evaluat de către specialiști, îți va fi propus un plan de curățare adaptat și eficient. Ulterior, are loc aspirarea, curățarea și igienizarea diferitelor piese de mobilier și tapițerii. De exemplu, mochetele și covoarele vor fi aspirate și igienizate cu ajutorul aspiratorului cu injecție-extracție.

Acesta are rolul de a curăța în profunzime fibra prin pulverizarea unei soluții speciale de curățare textile. Murdăria și praful sunt dizolvate și aspirate cu putere în aparat, rezultând o tapițerie curată. Petele persistente de pe saltele sau canapele sunt eliminate folosind soluții eficiente, ce sunt prietenoase cu mediul și cu animalele de companie.

În plus, soluțiile de curățare utilizate de către firma de curățenie prezintă tehnologia ONT (Odor Neutralising Technology), ce contribuie la eliminarea mirosurilor neplăcute și la conferirea unui parfum proaspăt și plăcut.

Care sunt avantajele colaborării cu o firmă de curățare canapele și mochete?

Colaborarea cu o firmă profesională de curățenie îți aduce avantaje multiple:

  • Experiență și competență profesională
  • Servicii personalizate conform nevoilor
  • Flexibilitate la programare
  • Utilizare de produse și echipamente moderne și eficiente
  • Curățare profundă și igienizare
  • Rezultate vizibile și rapide
  • Economie de timp și resurse

Echipa de curățenie oferă o programare flexibilă, adaptându-se programului tău și oferindu-ți toate serviciile necesare pentru ca tu să beneficiezi de un mobilier curat, igienizat și un mediu sănătos în care să-ți desfășori activitatea.

Intră pe mrmagic.ro și fă o programare pentru a te bucura de soluții eficiente și personalizate de curățare și igienizare tapițerii!

Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Mișcări și rotiri controlate, dar și pauze la fiecare 45 de minute... Acestea sunt doar două dintre recomandările specialiștilor pentru cei care au demarat maratonul curățeniei înainte de...
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
#curatenie, #curatare canapea, #curatare mocheta , #stiri life style