PNL, atacat dur de un fost membru pe tema interzicerii cumulului pensiei cu salariul: ”Aripa roșie din partid a cedat din nou în fața PSD”

Miercuri, 02 Februarie 2022, ora 22:35
3200 citiri
PNL, atacat dur de un fost membru pe tema interzicerii cumulului pensiei cu salariul: ”Aripa roșie din partid a cedat din nou în fața PSD”
Violeta Alexandru acuză PNL că execută ordinele PSD FOTO Hepta

Deputatul independent Violeta Alexandru i-a criticat miercuri, 2 februarie, pe liberali, spunând că au renunțat în fața PSD la interzicerea cumulului pensie-salariu la stat.

Fostul ministru al Muncii a subliniat că decizia arată lipsa de principii a actualei conduceri a PNL și a transmis că lucrurile nu vor fi corecte în țară atât timp cât la putere vor fi ”PSDiști, pe față sau vopsiți”.

”Aripa roșie din PNL a cedat (din nou) în fața PSD. Ce înseamnă să nu ai principii și să nu ai curajul să lupți pentru ele. PNL - capul în pământ și execută comanda PSD. Renunță la interzicerea cumulului pensie - salariu la stat. Mă așteptam. Imaginați-vă câte pile au de rezolvat cele două partide care și-au trădat electoratul și care au pus temporar mâna pe România.

Niciodată nu se vor așeza lucrurile corect în România cu PSDiști, pe față sau vopsiți, la putere.

Nu se va face reformă în administrația din România în această perioadă. Un tânăr care ar vrea să candideze pentru un post în administrație își poate lua gândul, pentru moment. Păcat. Ani ratați pe care îi vom recupera greu.

Alt angajament călcat în picioare. Se ocupă aparatul de stat să nu se poată nimic. Pentru moment”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Reacția vine după ce purtătorul de cuvânt la PNL, Ionuţ Stroe, a anunțat că în şedinţa BEX al partidului de marţi s-a discutat despre interzicerea cumulului pensiei cu salariul, dar şi despre posibilitatea pensionării la 70 de ani.

”Este vorba despre o iniţiativă a Ministerului Muncii într-un cu totul alt context politic faţă de cel din acest moment. Este şi motivul pentru care am socotit că cel mai înţelept lucru şi cel mai la îndemână lucru este să discutăm această chestiune în cadrul coaliţiei şi să luăm o decizie în cadrul coaliţiei de guvernare. Nu se pune în acest moment problema modificării vârstei de pensionare sau a blocării cumulului pensiei cu salariul. După ce vom avea discuţia în coaliţie şi în cadrul guvernării vom ieşi cu o decizie”, a afirmat Ionuţ Stroe, marţi la Parlament.

Și liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că va exista o discuție în coaliție despre proiectul de lege privind interdicţia cumulului pensie-salariu, precizând că doreşte să vadă impactul acestei măsuri, în special în zona administraţiilor locale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
#cumul pensie salariu, #Violeta Alexandru, #PNL, #PSD , #stiri Violeta Alexandru