Un cunoscut regizor a murit ucis de propriul copil

Luni, 03 Februarie 2014, ora 15:30 4990 citiri
Foto: Hollywood Reporter

Cunoscutul regizor brazilian Eduardo Coutinho a murit, duminica, in locuinta sa din Rio de Janeiro, dupa ce a fost injunghiat. Fiul cineastului este principalul suspect in acest caz, el fiind retinut de politisti.

Coutinho era considerat un regizor legendar in Brazilia, fiind celebru in special pentru filmele documentare pe care le realiza, scrie Hollywood Reporter.

Postul de televiziune local Globo News a relatat ca cineastrul a fost ucis, cel mai probabil, de fiul lui. Politistii sustin ca Daniel Coutinho sufera de schizofrenie, fiind principalul suspect in acest caz. El se afla, in prezent, in custodia Politiei braziliene.

Regizorul Christian Poveda a fost ucis in El Salvador

Din primele informatii se pare ca Daniel Coutinho a incercat sa o ucida si pe mama sa, Oliveira Coutinho, insa nu a reusit decat sa o raneasca pe aceasta cu un cutit. Apoi, el ar fi vrut sa se sinucida. Femeia a fost transportata la Spitalul Miguel Couto din Gavea, insa medicii sustin ca se afla in stare destul de grava.

Regizorul, in varsta de 81 de ani, era considerat unul dintre cei mai buni producatori de filme documentare din Brazilia si a fost invitat, in luna iunie a anului trecut, sa devina membru al Academiei de Stiinte si Arte.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News