Transforma-ti scenariul intr-un film, la Bucharest Script Lab

Luni, 11 Noiembrie 2013, ora 15:29 1551 citiri

Asociatia Scenaristilor Romani (ASceR) organizeaza in perioada 18 noiembrie 2013 - 31 ianuarie 2014 prima sesiune a laboratorului de scenaristica Bucharest Script Lab.

Cursul se adreseaza scenaristilor de film si televiziune care vor sa se perfectioneze in acest domeniu, precum si celor care intentioneaza sa deprinda aceasta meserie, au o poveste de spus si au deja exercitiul scrisului.

Principala conditie este ca participantii sa aiba deja o idee/premiza/outline/scenariu de film de fictiune, idee pe care o vor dezvolta in cele 2 luni si jumatate de curs.

Laboratorul are menirea de a ii invata pe participanti lucrul in echipa si caracteristicile acestuia: brainstorming, inovatie, originalitate. Scopul Laboratorului este sa ii determine pe participanti sa aprofundeze abilitatile deja deprinse.

Cursul este sustinut de Gareth Brookes, in limba engleza, scenarist si story editor cu o experienta de mai bine de 30 de ani in film si televiziune pentru companii precum Freemantle Media, Sony Pictures si, in prezent, pentru Media Pro Entertainment.

In fiecare saptamana va fi organizata o sesiune speciala, deschisa publicului, cu invitati, personalitati consacrate in domeniul filmului precum Nae Caranfil si Catalin Mitulescu.

Cursul este interactiv, si fiecare dintre participanti va putea avea in portofoliu, la finalul celor 2 luni, un dosar de pitch (de prezentare pentru potentiali producatori/regizori), impreuna cu un scenariu final pentru proiectul sau.

Toate sesiunile laboratorului de scenarii vor avea loc la sediul Asociatiei Scenaristilor Romani din strada Pitar Mos, nr. 19.

Numarul maxim de participanti la curs este de 15 persoane. Nu exista limita de varsta. Taxa de participare este de 200 RON si include accesul la sesiunile speciale.

Cei interesati pot descarca formularul de inscriere accesind site-ul www.asociatiascenaristilor.ro. Formularul de inscriere, impreuna cu celelalte materiale, vor fi trimise in format pdf la adresa inscrieri@asociatiascenaristilor.ro. Data limita pentru depunerea materialelor este 10 noiembrie 2013.

Cei selectati vor fi anuntati telefonic si vor participa la o intalnire premergatoare cursului, in data de 15 noiembrie, cand vor achita si taxa de participare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii