Teatrul Odeon isi va juca productiile in Parcul Herastrau, din 23 iulie, pana pe 25 septembrie. Programul stagiunii

Marti, 14 Iulie 2020, ora 06:30
3886 citiri
Teatrul Odeon isi va juca productiile in Parcul Herastrau, din 23 iulie, pana pe 25 septembrie. Programul stagiunii
Foto:Facebook/Teatrul Odeon

Teatrul Odeon va da startul stagiunii estivale pe 23 iulie, in teatrul de vara din parcul Herastrau, unde se vor juca spectacole pana pe 25 septembrie.

Programul spectacolelor in perioada 23 iulie - 25 septembrie:

Joi, 23 iulie, ora 21:00 -"Liniste! Sarut. Actiune!", regia Peter Kerek

Distributie: Pavel Bartos, Elvira Deatcu, Gelu Nitu, Irina Mazanitis/ Catalina Mustata, Alexandru Papadopol, Paula Niculita/ Alina Berzunteanu, Marius Damian si Ioan Batinas.

Marti, 4 august, ora 21:00 -"Jurnalul lui Robinson Crusoe", un musical dupa "Insula" de Gellu Naum, regia Mihai Maniutiu, muzica Ada Milea, decorul Adrian Damian, costumele Andrada Chiriac, coregrafia Andrea Gavriliu.

Distributie: Mihai Smarandache, Marius Damian, Paula Niculita, Antoaneta Zaharia, Ionut Kivu, Cezar Antal, Dimitrii Bogomaz, Marius Stanescu

Joi, 13 august, ora 21:00 -"Natura moarta cu nepot obez", de Ion Sapdaru, regia Eugen Fat, scenografia Constantin Ciubotariu.

Distributia: Pavel Bartos, Dorina Lazar, Rodica Mandache, Oana Stefanescu, Nicoleta Lefter

Marti, 18 august, orele 10:30 si 18:30 -"Clasic e fantastic -Copilaria lui Mozart", un proiect educativ prin si pentru muzica adresat copiilor intre 4 si 10 ani, regia Monica Ciuta, scenariul Emanuel Ciocu, scenografia Sanziana Tarta, consultant de specialitate Cristina Sarbu, conceptia papusilor Aurelia Badulescu.

Distributia: Alexandra Laura Badea, Monica Ciuta, Selina Colceru, Filip Ristovski, Irina Sarbu, Alexandru Unguru, Raluca Ouatu (pian), Monica Bustean (vioara)

Joi, 20 august, ora 21:00 -"Liniste! Sarut. Actiune!", regia Peter Kerek

Joi, 3 septembrie, ora 21:00 - "Pescarusul", dupa A.P. Cehov, regia Andrei si Andreea Grosu, scenografia Vladimir Turturica.

Distributia: Alina Berzunteanu, Marius Damian, Dan Badarau, Nicoleta Lefter, Laurentiu Lazar, Elvira Deatcu, Florina Gleznea, Mihai Smarandache, Gelu Nitu, Cezar Antal.

Vineri, 11 septembrie, ora 21:00 - "Natura moarta cu nepot obez", de Ion Sapdaru, regia Eugen Fat;

Duminica, 13 septembrie, orele 10:30 si 18:30 - "Clasic e fantastic - Copilaria lui Enescu".

Distributia: Alexandra Laura Badea, Monica Ciuta, Selina Colceru, Filip Ristovski, Irina Sarbu, Alexandru Unguru, Raluca Ouatu (pian), Monica Bustean (vioara)

Duminica, 20 septembrie, ora 21:00 -"Jurnalul lui Robinson Crusoe", regia Mihai Maniutiu

Vineri, 25 septembrie, ora 21:00 -"Liniste! Sarut. Actiune!", regia Peter Kerek

Spectacolele programate in Stagiunea estivala a Teatrului Odeon, in Herastrau, implica respectarea tuturor masurilor de siguranta pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2, asa cum au fost aprobate prin ORDINUL nr. 2.941/1.120/2020, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 531 din 19 iunie 2020.

Publicul trebuie sa respecte urmatoarele reguli:

Accesul va fi permis numai in conditiile purtarii de masca (medicala/ nonmedicala) pe toata durata evenimentului. Pentru a oferi o protectie eficace, masca trebuie sa acopere gura si nasul.

Spectatorii isi vor dezinfecta mainile cu dezinfectant avizat pe baza de alcool care va fi pus la dispozitie la intrare.

Teatrul isi rezerva dreptul de a efectua un triaj observational la intrare si de a nu permite accesul persoanelor care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree).

Va fi masurata temperatura la intrare, de catre personalul teatrului. Persoanelor care refuza sa le fie verificata temperatura nu li se va permite accesul la spectacol. Deasemenea, nu se va permite accesul persoanelor care au o temperatura mai mare de 37,3 grade C. In cazul in care temperatura inregistrata depaseste 37,3 grade C, se recomanda repetarea masurarii temperaturii, dupa o perioada de 2-5 minute de repaus.

Spectatorii sunt rugati sa respecte distanta de minim 1,5 m, conform marcajelor, la accesul in spatiu, la toalete si la iesirea din teatrul de vara.

Pentru a evita aglomeratia si formarea de grupuri, spectatorii sunt rugati sa ajunga mai devreme, accesul fiind permis cu o ora inainte de inceperea spectacolului.

Spectatorii sunt rugati sa respecte cu strictete randul si locul indicate pe bilet, pentru a pastra distanta prestabilita de 2 metri.

Asumarea riscurilor ce revin in urma participarii la un eveniment se face de catre toti participantii: spectator, artist, furnizor de servicii si lucrator.

Teatrul de Vara din Herastrau va functiona urmatoarea regula: daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol, reprezentatia se anuleaza, caz in care contravaloarea biletelor se returneaza.

Contravaloarea biletelor achizitionate online va fi returnata automat, in termen de 5 zile lucratoare, in contul din care s-a facut plata.

Spectatorii care si-au procurat biletele de la casa de bilete pot primi banii inapoi de la aceeasi unitate.

Daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se poate intrerupe si relua, in functie de conditiile meteorologice.

Daca reluarea nu este posibila, iar spectacolul se suspenda, acesta nu se reprogrameaza si nici nu se ramburseaza costul biletului.

Biletele vor putea fi achizitionate online, fara comision, direct de pe site-ul Teatrului Odeon, teatrul-odeon.ro, sau de la casa de bilete, care va functiona la sediul teatrului si la teatrul de vara din Herastrau.

Pretul unui bilet este de 30 lei.

Pentru spectacolul "Clasic e fantastic", pretul biletelor este 25 de lei, pentru adulti, si 15 lei, pentru copii.

De luni, 13 iulie, se pun in vanzare biletele pentru spectacolul "Liniste! Sarut. Actiune!", pentru reprezentatie de Joi, 23 iulie, ora 21:00, urmand ca celelalte bilete sa fie puse in vanzare de la saptamana, la saptamana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Festivalul Național de Teatru "Cătălina Buzoianu", primul eveniment dedicat regizoarelor din România. Când va avea loc
Festivalul Național de Teatru "Cătălina Buzoianu", primul eveniment dedicat regizoarelor din România. Când va avea loc
Teatrul Naţional Iaşi anunţă prima ediţie a Festivalului Naţional de Teatru "Cătălina Buzoianu", eveniment care se va desfăşura în perioada 7-11 septembrie şi va cuprinde cele mai...
John Malkovich și Isabelle Adjani, printre personalitățile care vor urca pe scenă la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu
John Malkovich și Isabelle Adjani, printre personalitățile care vor urca pe scenă la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu
Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului,...
#teatru, #Teatrul ODEON, #stagiune, #herastrau, #vara, #actori, #regizori, #coregrafi, #Dorina Lazar, #Rodica Mandache , #regizori