Teatrul National Bucuresti va relua spectacolele din 5 februarie, Ce piese pot fi vazute

Vineri, 22 Ianuarie 2021, ora 18:27 4045 citiri
Ion Caramitru/TNB

Teatrul National Bucuresti va relua, incepand cu 5 februarie, spectacolele in toate salile, anunta institutia. Decizia a fost luata dupa ce autoritatile au anuntat ca salile de spectacole vor putea fi ocupate in proportie de 30% din capacitate.

"Noi suntem pregatiti de a relua cat mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufleteste, moral, profesional, financiar... Institutia teatrala, fara activitate specifica, nu poate fi justificata ca o fiinta vie, cum credem noi ca este. Pentru noi, este vital sa aflam ca putem deschide stagiunea", a declarat managerul TNB, Ion Caramitru.

Incepand din 5 februarie, Teatrul National "I.L.Caragiale" programeaza reprezentatii in toate salile.

Intre primele spectacole pe care le veti putea vedea incepand cu aceasta data se numara: "Jurnal de Romania.1989" - premiera a verii 2020 la TNB si "Noii infractori" (la Sala Mare), "Presul" si "Frumos e in septembrie la Venetia" (Sala Studio), "Orchestra Titanic" si "Omul care a vazut moartea" (Sala Pictura), la Atelier - cel mai nou spectacol, "Incognito", de Nick Payne, precum si "Anonimul venetian", sau "20 de ani in Siberia", asadar o paleta larga de oferte repertoriale, intregita, la Sala Media, unde, duminica, de la ora 11.00, "Magicianul Povestilor" ii invita pe cei mai mici dintre spectatorii TNB la o reintalnire cu "Jocul de-a Teatrul si lumea basmelor romanesti".

Ion Caramitru (TNB): Decizia de inchidere a teatrelor - o masura care trebuie luata ca atare. "Ne pica foarte prost"

Organizatiile studentesti din Romania: In perioada desfasurarii cursurilor online unii profesori au avut o atitudine ''nepotrivita''

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News