Martirii Brancoveni, comemorati la Palatul Mogosoaia

Sambata, 11 August 2012, ora 11:35 2525 citiri

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul Cultural "Palatele Brancovenesti", ii comemoreaza pe martirii Brancoveni sambata si duminica, printr-o serie de evenimente organizate la Palatul Mogosoaia, actiuni adresate publicului de toate varstele.

La Biblioteca "Martha Bibescu", sambata, intre orele 10,00 si 14,00, copiii sunt invitati de Adriana Scripcariu la "Caravana mestesugurilor", unde vor exersa linogravura si modelajul in lut, iar duminica, de la aceeasi ora, sunt asteptati la o piesa de teatru de marionete si desen de povesti, alaturi de ilustratorii Adriana Gheorghe si Sebastian Oprita.

De la orele 17,00 vor rasuna pe scena acorduri orientale si vechi lautaresti in interpretarea formatiei de muzica traditionala Trei Parale. La orele 18,00, formatia Nomen est omen va conduce publicul in atmosfera Europei medievale si renascentiste prin muzica si costum.

De asemenea, sunt deschise in galeriile Palatului urmatoarele expozitii: Aurel Bulacu (grafica), Ion Anghel (pictura si obiect), Adrian Ioan Podoleanu, (pictura) Adriana Gheorghe si Sebastian Oprita (ilustratie de carte).

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com