Cântăreața de origine română Laura Bretan, duet cu José Carreras, la Oradea. Mii de oameni au participat la eveniment VIDEO

Marti, 07 Septembrie 2021, ora 09:468982 citiri
Cântăreața de origine română Laura Bretan, duet cu José Carreras, la Oradea. Mii de oameni au participat la eveniment VIDEO
Laura Bretan și Jose Carreras, în concert la Oradea FOTO Facebook/Laura Bretan

Renumitul tenor spaniol José Carreras a concertat luni seara, în premieră la Oradea. La spectacol au participat mii de oameni. Un moment special a fost duetul Jose Carreras - Laura Bretan.

„Prieteni pentru totdeauna”, a scris Laura Bretan, pe Facebook, unde a postat imagini în care apare alături de renumitul tenor spaniol.

"Ne place să venim în România. Ne place să venim datorită căldurii pe care o simţim din partea publicului şi pentru că aveţi un public educat. Foarte important pentru un artist. Ultimul concert în România a fost, cred, în 2017, la Bucureşti şi la Cluj. Ne bucurăm foarte mult să fim aici", a declarat José Carreras sâmbătă, într-o conferinţă de presă la care a participat alături de dirijorul David Gimenez, soprana Laura Bretan şi city managerul municipiului Oradea, Mihai Jurcă.

"Tinerii precum Laura sunt viitorul muzicii şi cea mai importanţă obligaţie pe care o avem este să le împărtăşim experienţa şi cunoştinţele noastre. Mă bucur că pot să cânt alături de un artist atât de tânăr, o doamnă în devenire şi cred că responsabilitatea noastră ca generaţie mai veche de artişti este să putem să ne împărtăşim experienţele, pentru ca în acest fel să menţinem şi să ducem pe mai departe un nivel de calitate al actului cultural", a mai declarat tenorul, la Oradea.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News