Ion Caramitru va primi o stea pe Aleea Celebritatilor

Marti, 27 Martie 2012, ora 17:41 1315 citiri
Foto: Arhiva

Actorul si regizorul Ion Caramitru va primi o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti. Evenimentul va avea loc joi, de la ora 10.30, in Piata Timpului.

In contextul in care Ion Caramitru este, totodata, si fondatorul si presedintele Uniunii Teatrale din Romania (UNITER), distinctia ii va fi oferita in anul cand se aniverseaza prima Gala UNITER si, de asemenea, in anul dedicat marelui dramaturg I. L. Caragiale, se arata intr-un comunicat al Teatrului Metropolis remis, marti, Ziare.com.

Actrita Mariana Mihut a primit o stea pe Aleea Celebritatilor (Video)

"Traditiile nu se pierd niciodata. Odata cu venirea primaverii, reluam obiceiul care a devenit deja traditie, de a face ca marile valori artistice romanesti sa straluceasca si sa ne bucure de fiecare data", spune directorul Teatrului Metropolis, George Ivascu in comunicat.

De asemenea, in calitate de fondator UNITER, Ion Caramitru va primi o stea de aur oferita de Casa de bijuterii Sabion si i se va inmana de catre Primaria Capitalei "Placheta Bucurestiului", in semn de respect si de apreciere pentru intreaga activitate.

Tamara Buciuceanu-Botez va primi o stea pe Aleea Celebritatilor

Proiectul Aleea Celebritatilor este initiat de Teatrul Metropolis, Cocor si Primaria Municipiului Bucuresti si a debutat in ianuarie 2011.

Pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului au primit deja stele mari personalitati ale culturii romanesti precum Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Draga Olteanu-Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihut si Stela Popescu.

A.T.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza LUPTAdeCLASA
LUPTAdeCLASA
rank 5
Poza dumitropol
dumitropol
rank 2
Stima pentru G. Ivascu! Din nimic,a facut un Teatru de exceptie!