Gala Tanarului Actor HOP 2020: 16 actori si patru trupe in finala competitiei

Vineri, 24 Iulie 2020, ora 18:28
2929 citiri
Gala Tanarului Actor HOP 2020: 16 actori si patru trupe in finala competitiei
Foto. Gala HOP - Gala Tanarului Actor

Gala Tanarului Actor-HOP 2020: 16 actori si patru trupe in finala competitiei

Juriul de preselectie pentru Gala Tanarului Actor - HOP a ales 16 tineri actori si patru trupe care vor intra in finala competitiei, anunta UNITER.

Editia a XXIII-a a Galei Tanarului Actor al carei director artistic este Gigi Caciuleanu continua si anul acesta cu tema "Teatru coregrafic. DansActorul ca fenomen al teatrului actual". Motto-ul prezentei editii este "Zis si Facut", proiectarea vorbei si a corpului in spatiu.

Anul acesta preselectia s-a desfasurat pe baza inregistrarilor video trimise online de concurenti pana la data de 15 iulie.

Juriul a fost format din: Ioan Ardelean (actor), Maia Morgenstern (actrita), Alina Nelega (dramaturg), Leta Popescu (regizoare) si Marius Turdeanu (actor).

La sectiunea Individual au fost selectati cinci absolventi ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" Bucuresti (Nicolae Dumitru, Alexandra Oiste, Teodora Daiana Pacurar, Cristina Tudor si Georgiana Visan), cinci absolventi ai Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca (Dragos Ionita, Claudia Morosanu, Madalina Musat, Iulian Traistaru si Ileana Ursu), doi de la Universitatea de Arte din Targu Mures (Radu Anastas si Vlad Hanes) si cate unul de la Universitatea de Vest din Timisoara (Patricia Gavril), Universitatea Nationala de Arte "George Enescu" Iasi (Marina Munteanu), Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu (Iulia Popa) si Universitatea Hyperion din Bucuresti (Razvan Omota).

La sectiunea Grup au fost selectionate spectacolele: "Conflictual", cu Nikolai Becker, Mihail-Andrei Dominte, Andrei Marcuta, Iulian Traistaru, absolventi ai Universitatii "Babes-Bolyai"; "Dictum Meum", cu Alexandru Ionescu, Alexandru Petcu, absolventi ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale", si Robert Iosif, absolvent al Universitatii "Babes-Bolyai"; "Pe luna", cu Bianca Temneanu, Iulian Traistaru, absolventi ai Universitatii "Babes-Bolyai"; si "Unu pe doi", cu Ana Baciu, Bianca Temneanu, absolventi ai Universitatii "Babes-Bolyai".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Gala Tanarului Actor HOP , #gala