Filmul "Tanti" de Serban Marinescu are premiera joi, in Bucuresti

Joi, 12 Mai 2011, ora 12:27 3182 citiri

Pelicula "Tanti" a regizorului Serban Marinescu, dupa un scenariu de Mircea Daneliuc, are premiera joi seara, la cinema Patria din Bucuresti.

La eveniment vor participa regizorul Serban Marinescu, caruia i se vor alatura scenaristul Mircea Daneliuc, producatorul Mihai Orasanu, directorul de fotografie Alex Sterian, monteorul Nita Chivulescu si semnatarul coloanei sonore a filmului, Cheloo, precum si actorii Cecilia Barbora, Mircea Silaghi, Cosmina Pasarin, Ana Pasti, Crina Semciuc si Costantin Puscasu.

De vineri, 13 mai, "Tanti" va rula pe marile ecrane din intreaga tara, se afirma intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Tanti", care are la baza un scenariu al lui Mircea Daneliuc, inspirat din romanul "Marilena" al aceluiasi autor, spune povestea unei femei care se indragosteste de un barbat mult mai tanar.

Cel mai recent film al lui Serban Marinescu este in selectie la mai multe festivaluri internationale de film, printre care cele de la Odesa si Mannheim.

"Tanti" este produs de MDV Film, in colaborare cu Tandem Film Production.

Serban Marinescu a mai regizat, printre altele, "Ticalosii", "Magnatul", "Cel mai iubit dintre pamanteni", "Cei care platesc cu viata" sau "Moara lui Califar".

Printre filmele care poarta semnatura Mircea Daneliuc se numara "Cursa", "Editie speciala", "Proba de microfon", "Iacob", "Senatorul melcilor", "Marilena".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com