Filmul "Maria, Regina Romaniei", difuzat in premiera nationala de HBO GO pe 1 decembrie. "Au fost luni de filmari intense"

Marti, 01 Decembrie 2020, ora 19:568898 citiri
Filmul "Maria, Regina Romaniei", difuzat in premiera nationala de HBO GO pe 1 decembrie. "Au fost luni de filmari intense"
Regina Maria este interpretata de actrita Roxana Lupu FOTO Facebook/ Queen Marie of Romania

Echipa de productie a filmului artistic "Maria, Regina Romaniei" a anuntat ca productia este difuzata incepand de marti, 1 decembrie, de reteaua HBO.

"Au fost luni de filmari intense. Locuri minunate ce au adapostit fragmente din trecutul Romaniei. O desfasurare de forte de care suntem mandri si ne emotioneaza.

Multumim intregii echipe, multumim dumneavoastra, spectatorilor, celor care ati facut ca filmul "Maria, Regina Romaniei" sa fie una dintre cele mai vizionate pelicule.

Incepand cu 1 decembrie, ziua in care Romania devine parca mai frumoasa ca oricand, va invitam sa urmariti pe HBO GO filmul "Maria, Regina Romaniei" si sa descoperiti un moment istoric ce a marcat destinul tarii noastre.

La multi ani, Romania!", este anuntul postat pe Facebook de echipa de productie a filmului.

Rolul Reginei Maria este interpretat de actrita Roxana Lupu, iar Regele Ferdinand este jucat de actorul britanic Daniel Plier. Distributia integrala poate fi consultata pe imdb.com.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News