Lantul de librarii Diverta a intrat, pentru a doua oara, in insolventa: "Cu doua exceptii, toti vor sa ne ajute. Este impresionant"

Marti, 29 Iunie 2021, ora 10:072264 citiri
Lantul de librarii Diverta a intrat, pentru a doua oara, in insolventa: "Cu doua exceptii, toti vor sa ne ajute. Este impresionant"
Diverta a mai fost in insolventa, dar a reusit sa se redreseze FOTO Facebook/Diverta

Lantul de librarii Diverta, cel mai mare retailer integrat in domeniul cartii, papetariei si jucariilor, a intrat, din nou, in insolventa, de aceasta data pe fondul pandemiei care a inchis inclusiv toate librariile din tara, releva date analizate de Profit.ro.

Diverta este, probabil, singura firma care a supravietuit 10 ani unei insolvente si, probabil, prima firma care sa iasa din a doua insolventa. Avem un super-brand, conceptul nostru este modern, iar furnizorii sunt alaturi de noi. Sunt sincer surprins de reactia furnizorilor/creditorilor. Cu doua exceptii, o editura si un papetar, toti vor sa ne ajute. Este impresionant, chiar si la cei 60 de ani ai mei", a declarat pentru Profit.ro fondatorul Diverta, Octavian Radu.

El discuta la acest moment o serie de variante, precum "o coalitie cu prieteni de business, editori si papetari", pentru revitalizarea afacerii.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
Sebulba
rank 5
Anunțul Diverta: ”Vaccin = o carte gratuită = o lume mai frumoasă