Deputat PSD: "Pozitia Copilului" denigreaza poporul roman, e plin de obscenitati si injuraturi (Video)

Marti, 24 Septembrie 2013, ora 15:32 3893 citiri

Un deputat de Vaslui, profesor de meserie, este revoltat ca productia "Pozitia Copilului" a fost finantata de statul roman si premiata peste hotare.

In viziunea parlamentarului PSD Vasile Cristea, pelicula denigreaza nu numai invatamantul romanesc, ci si statul roman, cu toate ca a primit anul acesta "Ursul de aur" pentru cel mai bun film, la Festivalul International de la Berlin, transmite Digi 24.

"Cu cateva luni in urma am vazut cu un coleg de-al meu un film, 'Pozitia copilului'. M-a impresionat foarte mult... Dupa un timp aud ca este premiat acest film. Am vrut sa ies din sala cand a inceput filmul.... Cu cuvinte atat de urate.... Noi ne chinuim sa dam o educatie copiilor la scoala si in filmul ala numai niste obscenitati, trivialitati, injuraturi... Copilul catre mama, ii spunea tot felul de lucruri urate.

Nu cumva acel film a fost premiat pentru ca se doreste denigrarea poporului roman si minimalizarea activitatii in invatamantul nostru? Si noi venim sa-i mai dam artistului... Pe ce bani?... Sa-l si legiferam sa denigreze si sa ne faca inculti. Cu ce bani a facut acest film, l-a facut cu bani din buzunarul lui, din salariul lui?", a intrebat deputatul de Vaslui de la tribuna Parlamentului.

Victor Cristea se afla la cel de-al doilea mandat de deputat si este secretar in Comisia pentru Invatamant din Camera Deputatilor si membru al Grupurilor de prietenie cu Luxemburg si Mongolia. Anterior primului mandat de parlamentar, Cristea a fost primar in Vaslui si director de liceu in aceeasi localitate.

Filmul "Pozitia copilului", regizat de Calin Peter Netzer, a castigat, in februarie, trofeul "Ursul de Aur", la Festivalul de Film de la Berlin, cea de-a 63-a editie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii