Ce spune directorul din Ministerul Culturii acuzat ca a cersit invitatii la filmul Morometii 2

Vineri, 02 Noiembrie 2018, ora 16:28 7459 citiri
Foto: Facebook/ Morometii 2

Ion Matei, directorul din cadrul Ministerului Culturii acuzat de regizorul Tudor Giurgiu ca a cersit invitatii la film, se apara si spune ca nu a fost vorba despre bilete gratuite.

Matei, seful Directiei de Cultura Scrisa din Ministerul Culturii, spune ca initial a sunat la Sala Palatului pentru a cumpara bilete, insa a fost informat ca la film se intra cu invitatii.

"Nu era vorba de bilete gratuite. Eu am sunat la Sala Palatului, si am dovada in telefon, sa cumpar bilete. Si mi s-a spus ca se intra cu invitatii. Lucrez de atatia ani in Ministerul Culturii si niciodata nu l-am apelat pe domnul Giurgiu sau pe altcineva pentru gratuitati.

Noi sprijinim TIFF-ul domnului Giurgiu de ani de zile si faptul ca dansul spune ca nu ma cunoaste este, din punctul meu de vedere, un semn bun. Pentru ca nu i-am cerut niciodata nimic", a sustinut Ioan Matei, pentru Digi24.

Reactia vine dupa ce regizorul si presedintele TIFF, Tudor Giurgiu, a scris joi pe pagina sa de Facebook despre "cersetorii" de invitatii si l-a desfiintat pe Ioan Matei.

Giurgiu a povestit in mediul online cum Ioan Matei a incercat sa faca rost de invitatii la premiera filmului "Morometii 2", care va avea loc saptamana viitoare.

Iata aici mai multe detalii - Tudor Giurgiu desfiinteaza "cersetorii de invitatii" din Ministerul Culturii: Cu avere de 100.000 de euro, va faceau 4 belete de 30 de lei?

Vezi si Reactia Ministerului Culturii dupa ce Tudor Giurgiu a criticat "cersetorii de invitatii"

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com