Black Friday 2020 pe litera.ro. Ce carti sa iti cumperi cu 10 lei de Black Friday

Advertorial
Vineri, 13 Noiembrie 2020, ora 13:41
14532 citiri
Black Friday 2020 pe litera.ro. Ce carti sa iti cumperi cu 10 lei de Black Friday

Acesta este un moment cu care nu o sa va mai intalniti prea curand: De Black Friday, editura Litera pune la dispozitia cititorilor pe litera.ro toate cartile cu reduceri de pana la 90%!

In plus, pentru cei care cumpara de minimum 149 de lei de pe www.litera.ro, editura ofera carti cadou si transport gratuit.

Sunt sute de super titluri pe care le puteti achizitiona la preturi de pana la 10 lei/exemplar. Iata doar o mica selectie, iar pentru restul, intrati pe litera.ro:

Carti cu 90% reducere de Black Friday 2020

Doar 2.99 lei (pret redus de la 29.9 lei) pentru celebrul roman Peyton Place de Grace Metalious, unde puteti savura atmosfera anilor 40 si complexitatea anatomiei sociale a comunitatii acestui mic orasel din America.

Cu doar 3.99 lei, cat costa volumul Ben & Gwen salveaza universul. Carte de activitati cu autocolante, bucuria celui mic in fata cadoului de la Mos Nicolae este asigurata!

Pentru toti cei pasionati de educatia Waldorf, bestsellerul Metoda Waldorf. 30 de activitati creative pentru fiecare anotimp de I.Huiban si M.Fujisawa costa in Black Friday doar 6.99 lei, pret redus de la 69.9 lei. Nu, nu este o greseala de tipar, ci doar o ocazie de care trebuie sa profiti.

Fanii serialului Narcos se bucura si ei de o promotie speciala de Black Friday: cartea Vanatorii de oameni. Cum l-am rapus pe Pablo Escobar, de Steve Murphy si Javier F. Pena costa 4.49 lei in loc de 44.9 lei.

Carti cu 80% reducere de Black Friday 2020

Ca toate cartile lui Jorge Bucay, si Cartea intalnirii a ajutat multi oameni sa-si schimbe viata. Multe raspunsuri la intrebarile tale interioare isi pot gasi raspunsul in aceasta carte, iar in Black Friday o poti cumpara cu doar 5.98 lei!

Cartile lui Igor Bergler au deja fanii lor fideli. Daca te numeri printre ei, numai in Black Friday pe litera.ro poti cumpara cartea 6 povesti cu draci la doar 8.99 lei, redusa de la 44.44 lei.

Nume de Cod: Kingfisher - A fost spioana sovietica prima sotie a presedintelui SUA? Un subiect incitant scris intr-o nota alerta si plina de miez de catre un autor care a preferat sa ramana anonim, pentru a-si proteja sursele. Numai in Black Friday, pe litera.ro poti cumpara volumul cu 8.98 lei, redus de la 44.9 lei.

Carti cu 60% reducere de Black Friday 2020

Pentru cei mai mici, cartile pe carton, cu pagini rotunjite si imagini reale sunt la superpret: Fructe si legume. Bebe invata costa doar 6.97 lei!

Bestseller New York Times, cu peste 500.000 de exemplare vandute, volumul Dumnezeu nu este mare de Christopher Hitchens este o carte cutremuratoare si foarte bine documentata despre credinta si cum ne raportam la aceasta. In Black Friday, pe litera.ro, o poti cumpara cu doar 7.96, redusa de la 19.9 lei.

Patrick Melrose. Nu conteaza. Vesti rele de Edward St Aubyn, unul dintre romanele care stau la baza mini seriei Patrick Melrose produsa pentru Showtime si difuzata la noi de HBO, costa 9.96 lei, redusa de la 24.9 lei.

Carti cu reducere de sub 50% de Black Friday 2020

Iata si o oferta fata de care suntem siguri ca nici Mos Nicolae nu va ramane indiferent: cartile Poneii fermecati. Prima mea carte de colorat si Animale din Padure. Bebe invata costa doar 8,9 lei fiecare!

Pentru a va bucura si de restul sutelor de carti cu preturi sub 10 lei - si nu numai - intrati intre 13 si 15 noiembrie pe litera.ro. Iar daca veti cumpara atat de multe incat nu stiti cum vor ajunge la dumneavoastra, nu va faceti probleme: transportul este gratuit la comenzi de peste 149 de lei si primiti si pachete de carti bestseller cadou:

●Vineri, 13 noiembrie: Pachet 10 carti Disney in valoare de 139 lei

●Sambata, 14 noiembrie: Pachet 2 carti Buzz Books in valoare de 99.80 lei

●Duminica. 15 noiembrie: Pachet 2 carti Blue Moon in valoare de 94.80 lei

Bucurati-va de lecturi si de un Black Friday de poveste pe litera.ro!

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#carti, #Black Friday, #reduceri carti , #carte