Cinci ambasadori ai unor tari din Asia au vizitat Castelul Corvinilor

Sambata, 26 Iunie 2021, ora 17:41
3059 citiri
Cinci ambasadori ai unor tari din Asia au vizitat Castelul Corvinilor
Ambasadorii au vizitat mai multe obiective culturale din judetul Hunedoara FOTO CJ Hunedoara

Ambasadorii Indoneziei, Vietnamului, Pakistanului, Bangladeshului si Turkmenistanului au fost oaspetii Castelului Corvinilor din Hunedoara, sambata, la finalul unei vizite de trei zile pe care acestia au efectuat-o in judetul Hunedoara, la invitatia Consiliului Judetean.

Deoarece sosirea lor a coincis cu Ziua Drapelului National, cei cinci ambasadori au asistat la arborarea steagului Romaniei pe Turnul Nou de Poarta de la Castelul Corvinilor.

Oaspetii au fost intampinati de primarul municipiului Hunedoara, Dan Boboutanu, au primit salutul Ordinului Cavalerilor de Hunedoara si au vizitat apoi monumentul medieval.

"Ma bucur nespus ca Excelentele lor au ales sa vina si la Castelul Corvinilor pe parcursul vizitei efectuate in judetul Hunedoara. (...) Domniile lor au avut ocazia sa cunoasca o parte din istoria fabuloasa a neamului Hunedorestilor, dar si a castelului in sine. Sunt sigur ca aceasta va fi dusa prin viu grai si in tarile Excelentelor lor. Este important pentru noi ca fiecare turist care vine la Hunedoara sa inteleaga si sa spuna povestea mai departe, deoarece un turist multumit iti va trimite, mereu, cel putin inca un turist", a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Boboutanu.

Ambasadorii Indoneziei - Muhhamad Amhar Azeth, Vietnamului - Dang Tran Phong, Pakistanului - Zafar Iqbal, Bangladeshului - Daud Ali, si Turkmenistanului, Annamammet Annayev, au efectuat, in perioada 24-26 iunie, o vizita in judetul Hunedoara.

Pe parcursul celor trei zile, ambasadorii au avut o intalnire cu mai multi oameni de afaceri din domeniul agriculturii si au vizitat mai multe obiective turistice de pe teritoriul judetului, cum sunt cetatea dacica Sarmizegetusa Regia, monument UNESCO, Muzeul Aurului din Brad si Muzeul Textilelor din Baita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gest de frondă al Iranului. A convocat toți ambasadorii țărilor care au sprijinit Israelul
Gest de frondă al Iranului. A convocat toți ambasadorii țărilor care au sprijinit Israelul
Ministerul iranian de Externe a anunţat că i-a convocat pe ambasadorii Regatului Unit, Franţei şi Germaniei pentru a protesta faţă de comentariile făcute de autorităţile din aceste ţări...
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
#ambasador, #ambasadori, #Hunedoara, #Castelul Corvinilor , #stiri cultura