Actrita Oana Stefanescu a murit la varsta de 60 de ani. Vestea tragica a fost data de Teatrul Odeon

Autor:C.V.
Duminica, 24 Ianuarie 2021, ora 10:4514554 citiri
Actrita Oana Stefanescu a murit la varsta de 60 de ani. Vestea tragica a fost data de Teatrul Odeon
Oana Stefanescu, actrita a Teatrului Odeon, a murit la varsta de 60 de ani. Foto: Facebook.Teatrul Odeon

Actrita Oana Stefanescu a murit sambata seara, 23 ianuarie 2021, la varsta de 60 de ani, a anuntat duminica dimineata Teatrului Odeon, pe pagina de Facebook a institutiei.

"Oana Stefanescu, actrita a Teatrului Odeon de peste 30 de ani, a plecat dintre noi in seara de 23 ianuarie 2021, lasand in urma amintirea unor roluri memorabile, dar mai ales imaginea unui om bun si discret, pana in ultima clipa a vietii sale", se arata intr-un comunicat de presa al Teatrului Odeon, postat pe Facebook.

Nascuta pe 19 noiembrie 1960, Oana Stefanescu a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" la clasa profesorului Octavian Cotescu si a debutat pe scena Odeonului in spectacolul "Mincinosul" de Carlo Goldoni, regia Vlad Mugur (data premierei: 11 octombrie 1991).

La Odeon a lucrat sub bagheta regizorilor Vlad Mugur, Alexandru Dabija, Dragos Galgotiu, Mihai Maniutiu, Alexander Hausvater, Radu Afrim, Razvan Mazilu, iar cea mai recenta premiera a fost pe 20 decembrie 2019, spectacolul "Persona" de Ingmar Bergman, regia Radu Nica. Actrita Oana Stefanescu avea in pregatire musical-ul "Cabaret" de Joe Masteroff, muzica de John Kander, versuri de Fred Ebb, regia, coregrafia si costumele, Razvan Mazilu, in care juca alaturi de sotul ei, actorul Ionel Mihailescu.

A murit Larry King, legenda televiziunii americane. A avut COVID-19

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii