CTP nu se mai uită la meciurile lui Djokovic: E josnic!

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 11:041745 citiri
CTP nu se mai uită la meciurile lui Djokovic: E josnic!
Cristian Tudor Popescu FOTO Facebook

Novak Djokovic este un sportiv de mare clasă, însă acțiunile lui din ultima perioadă i-au știrbit imaginea.

Faptul că a dat un interviu pentru L'Equipe știind că are Covid sau că a completat greșit declarația de călătorie, plus refuzul de a se vaccina, au săpat la soclul sârbului,

"Nu pot să-l mai privesc jucând tenis, chiar dacă sunt gazetar și ar trebui să-mi fac meseria. E o chestiune umană. E vorba de un model pe care-l reprezintă oameni pe nivelul de notorietate al lui Novak Djokovic, la nivel planetar, pentru tinerii jucători, pentru sportivi, pentru oameni în general. Gândiți-vă câte gesturi josnice, condamnabile a comis el în această perioadă", a spus Cristian Tudor Popescu pentru Digi 24.

CTP a comentat situația și pentru Gazeta Sporturilor: „Nu pot decât să o citez pe marea Martina Navratilova, care spune că nu înțelege de ce Djokovic nu pleacă acasă. Asta e tot ce a mai rămas de spus. Văd că discuțiile continuă, că vrea să joace... vi-l puteți imagina pe Djokovic jucând în condițiile astea?

Eu, în calitate de comentator și iubitor de tenis, de admirator al lui Novak Djokovic - chiar am scris imediat după Roland Garros că este cel mai bun jucător al tuturor timpurilor, potrivit statisticilor - vă spun că acum nu îl mai pot privi jucând pe Novak Djokovic.

Autoritățile australiene i-au anulat pentru a doua oară viza lui Novak Djokovic.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News