CTP, implicat în problema Simonei Halep: "M-am abținut până acum să o spun, dar nu o mai fac!"

Joi, 30 Martie 2023, ora 06:50
24203 citiri
CTP, implicat în problema Simonei Halep: "M-am abținut până acum să o spun, dar nu o mai fac!"
CTP o apara pe Simona Halep FOTO facebook

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre cazul Simonei Halep, care are deja șapte luni de când nu joacă tenis și nici nu știe când va reveni pe teren.

„M-am abținut până acum, dar nu o mai fac. Dacă am zis Domne’, să se verifice și, dacă a greșit, să fie suspendată, acum o să spun pentru prima dată altceva! Ceea ce pățește Simona Halep e deja nedrept!

Să se cerceteze, domnule, dar cu rapiditate. Nu se poate să dureze atât. De luni de zile, nu se dă niciun răspuns, nu există nicio perspectivă! A trecut atâta timp. Era un termen posibil de suspendare această perioadă scursă de la acel test, dar ea nu e suspendată! E incredibil! Mi se pare absolut nedrept! E laie sau bălaie, dar să îi spună ceva”, afirmă Cristian Tudor Popescu pentru ProSport.

CTP a remarcat și forma bună a Soranei Cîrstea, precizând că, în opinia sa, aceasta i se datorează noului antrenor.

„Sorana e acum jucătoare de top, de clasă mondială la cum joacă. Nu mai e tăietoarea de capete. I se spunea așa pentru că producea suprize, învingea capi de serie, dar erau doar surprize. Ce joacă Sorana Cîrstea acum e cu sistem.

I se datorează lui Johansson. A reusit să îi ordoneze jocul, cu aceleași lovituri. Ea a fost mereu un talent extraordinar. Are scurtă, are voleu, știe să vină la fileu. Intrând în mintea ei, Johansson a reușit să facă ordine. Și e pe termen lung, nu e un foc de paie. Poate să aibă cel mai bun an din carieră, să ne ofere mari bucurii, dar nu putem să o decretăm jucătoarea numărul 1 a României. Simona Halep nu poate activa și nu e o luptă dreaptă. Am fi nedrepți și noi”, a încheiat CTP.

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami, după ce a eliminat-o pe Arina Sabalenka, favorita numărul 1 a competiției.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
Turneul de tenis Roland Garros 2024 va demara peste aproape o lună, iar cei mai buni tenismeni ai lumii participă la acesta. Organizatorii au publicat deja lista de jucători și jucătoare...
Ion Țiriac trage un semnal de alarmă în legătură cu Simona Halep: "Sunt mulţi care vorbesc degeaba"
Ion Țiriac trage un semnal de alarmă în legătură cu Simona Halep: "Sunt mulţi care vorbesc degeaba"
Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, vineri, că ar fi frumos ca jucătoarea Simona Halep, a cărei suspendare pentru dopaj de 4 ani a fost redusă la 9 luni de către Tribunalul de Arbitraj...
#ctp, #Simona Halep, #nedrept, #atitudine, #suparare, #tenis, #suspendare , #stiri tenis