CTP a intrat într-o dispută și cu Marian Godină: "Investigație făcută de pe WC de un jurnalist mincinos"

Luni, 20 Noiembrie 2023, ora 06:32
17454 citiri
CTP a intrat într-o dispută și cu Marian Godină: "Investigație făcută de pe WC de un jurnalist mincinos"
Cristian Tudor Popescu

Calificarea României la Campionatul European de fotbal din Germania a stârnit dezbateri aprinse.

Totul a plecat de la postarea lui Cristian Tudor Popescu, jurnalistul subestimând performanța echipei naționale.

După ce a primit replica lui Silviu Tudor Samuilă, CTP a răspuns, iar în discuție a intervenit și polițistul Marian Godină cu următorul comentariu.

"Acest Samuilă, despre care am aflat că e jurnalist după ce m-am uitat la dumnealui pe pagină (bănuiesc că e unul banal, din moment ce se face cunoscut comentând minciuni pe pagina dvs) face în comentariul dumnealui patru afirmații.

Prima că ați comentat finala GS, a doua că ați folosit urlete istericoase și patriotarde, a treia că v-ați bucurat la greșelile neprovocate ale adversarei Simonei și a patra că ați transformat meciul într-un circ indecent.

Prima afirmație e un adevăr indubitabil, chiar ați comentat finala GS, știe toată lumea asta.

Celelalte trei afirmații sunt minciuni gogonate, invenții ale jurnalistului.

Așadar, putem spune că, din patru afirmații, doar una e adevărată. Matematic, asta înseamnă că din ce spune omul ăsta, 25% e adevărat indubitabil.

Dacă 20% e adevărat, jurnaliștii și-au făcut treaba. E titlul folosit de dumneavoastră într-o postare, sunt convins că vă amintiți. În aceeași postare, explicați mai mult: E posibil ca reportajul să conțină erori. Dar, o regulă a meseriei spune că dacă dintr-o investigație jurnalistică 20% este adevăr indubitabil, atunci jurnaliștii și-au făcut treaba.

Domnule Popescu, considerând că acel comentariu al acelui Samuilă este făcut în urma unei investigații jurnalistice, fie ea făcută de pe wc de un jurnalist mincinos, putem spune că, din moment ce 25%, adică mai mult de 20%, e adevăr indubitabil, Samuilă și-a făcut treaba?"

Replica lui CTP pentru Marian Godină

Domnule Marian Godină, nu pot să vă spun decât ca această postare a dvs, trasă de par până la ridicol și lipsită de respect față de jurnalismul de investigație despre care am scris eu, nicidecum despre niște ziceri mincinoase, bazate pe neant, m-a mâhnit... Nu vă răspund la întrebarea retorica, la care, de fapt, nu doriți un răspuns. Din păcate, trebuie sa constat ca scuzele prezentate public de dvs. nu au fost sincere, nu au avut in spate conștientizarea greșelii de atitudine comise, nu față de mine, cel pe care ați așteptat prilejul să vă răzbunați si l-ați găsit acum, ci față de munca jurnaliștilor Recorder

Replica lui CTP pentru Silviu Tudor Samuilă

"Un anume Samuilă reacționează la textul subsemnatului despre meciul Israel-România și prestația celor doi comentatori, nu contrazicându-mă pe subiect, ci atacând persoana. N-aș răspunde, cum nu răspund de obicei la așa ceva, dacă minciunile azvârlite de acest Samuilă nu ar fi de-a dreptul înmărmuritoare. Iată ce spune:„Fabulos! Domnule Popescu, sunteți cumva unul și același cu acel comentator care ne-a răsfățat urechile cu urlete istericoase și patriotarde la capătul oricărui punct câștigat de Simona Halep într-o finală de GS?

Dacă nu mă înșală memoria, s-au strecurat și momente de bucurie la erorile neprovocate ale adversarei Simonei, mostre de fair-play! Atunci era imperios necesar să transformați un meci de tenis într-un circ indecent, care să vă propulseze în rolul de actor principal al evenimentului?.

N-am urlat, nici istericos, nici altfel, la capătul oricărui punct câștigat de Simona Halep. Minciună neagră.

N-am avut niciun moment de bucurie la erorile neprovocate ale adversarei Simonei, cum nu am avut niciodată când am comentat sau jucat tenis. Minciună neagră.

N-am transformat niciun meci al Simonei Halep într-un circ indecent. Minciună neagră".

CTP, încântat de noua stea a tenisului românesc: "Are față de jucătoare de top!"
CTP, încântat de noua stea a tenisului românesc: "Are față de jucătoare de top!"
Jaqueline Cristian, locul 73 WTA, s-a calificat, vineri, în turul trei al turneului de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open. Cristian a trecut în turul doi de favorita 22, sportiva cehă...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#ctp, #marian godina, #silviu tudor samuila, #echipa nationala, #preliminarii , #nationala