CTP, despre sportiva momentului din România: "Ce s-a întâmplat acum este de domeniul miracolului"

Vineri, 31 Martie 2023, ora 10:18
4533 citiri
CTP, despre sportiva momentului din România: "Ce s-a întâmplat acum este de domeniul miracolului"
Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Sorana Cirstea FOTO facebook

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre prestația excelentă a Soranei Cîrstea, care va juca diseară, de la ora 22.00, în semifinalele turneului de la Miami, unde o va întâlni pe Petra Kvitova.

CTP crede că Sorana este poate cel mai mare talent al tenisului feminin românesc, iar ce se petrece acum cu ea este un adevărat miracol.

„Am avut, de-a lungul anilor, mereu senzația că și atunci când juca bine Sorana, jocul ei se putea rupe în orice moment. De la o minge, putea intra într-o serie negativă, care să o ducă la înfrângere, așa cum s-a întâmplat de atâtea ori. A avut mulți antrenori, a ajuns celebră prin felul în care îi admonesta pe aceștia. Nicio colaborare nu a funcționat. Ei, ce s-a întâmplat acum este de domeniul miracolului.

Faptul că Thomas Johansson a reușit să-i intre în minte Soranei și să facă ordine acolo este incredibil. Cum a făcut, nu știu să vă spun. A lucrat cu materialul clientului, cu loviturile foarte bune pe care Sorana le avea. Am spus întotdeauna că este poate cel mai mare talent al tenisului feminin românesc, cu dreaptă, rever, serviciu, vine și în față, reușește și voleuri, și scurte, dar toate astea nu se închegau într-un sistem de joc.

Ei, Thomas Johansson a reușit să o calmeze, să o adune. Acum este extrem de compactă, iar lucrul cel mai important este că nu mai am impresia că minunea asta va ține 3 zile. Dimpotrivă, am impresia că felul ăsta de a juca l-a asimilat în interior, că va reuși în continuare meciuri foarte bune. Cred că va fi anul ei de vârf”, a afirmat CTP, într-o intervenție telefonică la matinalul GSP Live.

Meciul Kvitova – Cîrstea se va disputa în această seară, de la ora 22.00. Scorul întâlnirilor directe este 6-4 în favoare jucătoarei din Cehia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Miriam Bulgaru e în optimile turneului ITF de la Koper
Miriam Bulgaru e în optimile turneului ITF de la Koper
Jucătoarea română de tenis Miriam Bianca Bulgaru s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului ITF de la Koper (Slovenia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, după ce a...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#ctp, #laude, #Sorana Cirstea, #semifinala, #miami, #tenis, #turneu, #miracol, #talentata , #stiri tenis