Cristian Tudor Popescu, critici la adresa AUR: „În România există cineva care se pregătește de război acum, partidul AUR”

Sambata, 22 Ianuarie 2022, ora 10:14 5082 citiri
Gazetarul Cristian Tudor Popescu FOTO Facebook/ Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a criticat vineri, 21 ianuarie, proiectul de lege depus de AUR, care prevede că fiecare român are dreptul să dețină până la 100 de kilograme de materiale pirotehnice, precum petarde și artificii.

Este evident, ne pregătim de război. Sau poate că domnii de la AUR au nevoie de materialele astea ca să se ducă în următoarea instituție pe care să o ia cu asalt,” a declarat gazetarul, potrivit digi24.ro.

„În România există cineva care se pregătește de război acum. Da, există pregătiri de război și în România. Partidul AUR sau, mă rog, formațiune, ce este. Au un proiect de lege acum pentru ca cetățenii să poată să dețină până la 100 de kilograme de materiale pirotehnice, în speță petarde, și alte materiale explozive. De ce? Păi este evident, ne pregătim de război. Sau poate că domnii de la AUR au nevoie de materialele astea, să le dea voie legea să se ducă cu o sută de kile de materiale d-astea, petarde și alte materiale explozive, să se ducă în următoarea instituție pe care să o ia cu asalt.

Că ei așa au, au un tic nervos, din când în când se mai năpustesc asupra unui minister, asupra unei primării și asediază, sau asaltează, dau buzna acolo, dau năvală și probabil că se pregătesc acum să dea cu petarde și cu alte alea când intră în instituție. Deci există pregătiri de război și indivizii ăștia, creaturile astea de la AUR fac... persoanele acestea înaintează o astfel de lege în condițiile în care și de acest revelion au murit atâtea și atâtea păsări. Știți, pasărea moare, cade din aer când dai cu nenorocirile alea de... se aud pocniturile alea infernale. Câinii și pisicile fac atac de panică, fac infarct, o iau la fugă, se pierd, nu se mai întorc. Asta se întâmplă cu bietele animale. Există o petiție cu zeci de mii de susținători depusă acum să înceteze cu nenorocirea asta, cu petardele astea. Și domnii de la AUR vin cu proiect de lege. Patrioți, se pregătesc de război”, a declarat CTP la digi24.

Un proiect de lege inițiat de AUR prevede că fiecare român are dreptul să dețină până la 100 de kilograme de materiale pirotehnice, precum petarde și artificii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News