Interul norvegian Nora Mork a plecat de la CSM Bucuresti

Vineri, 19 Iunie 2020, ora 19:44
2777 citiri
Interul norvegian Nora Mork a plecat de la CSM Bucuresti
Foto: Facebook / Nora Mork

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a anuntat, vineri, despartirea de jucatoarea norvegiana Nora Mork, care a solicitat incheierea contractului din cauza unor probleme de sanatate in familia sa. Despartirea s-a produs amiabil, de comun acord.

Norvegianca a solicitat incheierea colaborarii cu clubul nostru, pentru a reveni in tara natala si a le fi alaturi celor apropiati.

Transferata la inceputul sezonului trecut, Nora a castigat o Supercupa a Romaniei alaturi de tigroaice, meci in care s-a si accidentat. Ulterior, Mork a suferit o operatie la ligamentele piciorului stang si a urmat un program de recuperare.

Revenirea pe teren era programata pentru luna aprilie, dar aceasta nu a mai avut loc, intrucat toate competitiile au fost suspendate din cauza pandemiei", a transmis CSM Bucuresti.

La randul sau, Nora Mork a declarat: "Din cauza unor probleme grave de sanatate in familia mea, am luat decizia sa ma mut in Norvegia pentru viitorul apropiat. Astfel, pot fi aproape de cei dragi intr-o perioada foarte dificila. Atat antrenorul meu, cat si conducerea CSM Bucuresti, au demonstrat o mare empatie cu situatia noastra.

Sunt profund recunoscatoare pentru intelegerea de care au dat dovada si pentru felul in care au gestionat aceasta problema delicata. Visul meu este sa castig titluri cu CSM Bucuresti, dar deocamdata chestiunile umane au prioritate. Le urez mult succes tuturor celor din echipa".

CSM Bucuresti i-a multumit pentru efortul depus in echipa si a precizat ca regret plecarea sa.

"Speram ca gandurile ei frumoase referitoare la CSM Bucuresti pentru viitor sa se realizeze!", a mai precizat echipa din Capitala.

Handbalista norvegiana mai avea un an de contract.

Probleme pentru ultima adversară a lui Halep! A învins-o pe Simona, dar vrea să se retragă
Probleme pentru ultima adversară a lui Halep! A învins-o pe Simona, dar vrea să se retragă
Paula Badosa este ultima jucătoare cu care s-a confruntat Simona Halep pe care a învins-o după ce a pierdut primul set cu 6-1. Badosa a intrat la idei după meciul cu Halep și spune că vrea...
Românca este aproape de tabloul final! Este noua înlocuitoare a Simonei Halep
Românca este aproape de tabloul final! Este noua înlocuitoare a Simonei Halep
Chiar dacă Simona Halep a renunțat în ultima clipîă la participarea la turneul de la Madrid, o altă tenismenă română este aproape de calificarea pe turneul final. Jaqueline Cristian,...
#Nora Mork, #CSM Bucuresti, #tenis , #handbal