CSM București a pierdut la masa verde un meci din Liga Campionilor. Care e motivul și consecințele din clasament

Marti, 15 Februarie 2022, ora 18:15
3916 citiri
CSM București a pierdut la masa verde un meci din Liga Campionilor. Care e motivul și consecințele din clasament
Cristina Neagu

CSM Bucureşti anunţă că meciul cu Rostov-Don din Liga Campionilor, amânat din cauza cazurilor de infectare cu noul coronavirus din echipa română, a fost omologat de EHF cu scorul de 10-0 la masa verde pentru formaţia rusă.

În urma amânării meciului dintre CSM Bucureşti şi echipa Rostov-Don, din etapa a XIII-a din DELO EHF Champions League, care ar fi trebuit să se joace sâmbătă, 12 februarie 2022, din cauza mai multor rezultate pozitive la testele de SARS-CoV-2 în cadrul echipei bucureştene, Federaţia Europeană de Handbal a anunţat soarta acestei partide.

După mai multe discuţii între reprezentanţii ambelor cluburi şi membrii EHF, federaţia a decis ca echipa din Rusia să câştige cu 10-0 şi cele două puncte puse în joc. Aceştia au transmis că, deşi au căutat alternative pentru a se putea juca meciul, acest lucru nu a fost posibil din cauză că nu a putut fi găsită o nouă dată de joc, disponibilă pentru ambele echipe.

Pentru fetele de la CSM Bucureşti urmează meciul cu Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, din etapa a 15-a din Liga Florilor MOL - miercuri, 16 februarie 2022, 18.30, şi ultimul meci din faza grupelor, din etapa a XVI-a din DELO EHF Champions League, contra Team Esbjerg - duminică, 20 februarie 2022, 15.00. Ambele partide se vor juca în Sala Polivalentă din Capitală.

Cel mai probabil, CSM București va încheia grupa din Liga Campionilor pe locul 5 și va disputa play-off-ul pentru sferturi cu echipa de pe locul 4 în cealaltă serie, ȚSKA Moscova sau Odense.

CSM Bucureşti ocupă locul 5, în grupa A a EHF Champions League, cu 14 puncte, după Esbjerg, 22 de puncte, Rostov-Don, 19 puncte, Brest, 17 puncte, şi FTC, 15 puncte, dar înaintea formaţiilor Borussia Dortmund, 9 puncte, Buducnost, 4, Podravka, 2.

Echipele de pe primele două locuri ale celor două grupe se califică în sferturi, iar cele de pe poziţiile 3-6, în play-off-ul pentru sferturi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Italia şi-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc în sezonul viitor al Ligii Campionilor, după ce Atalanta şi Fiorentina s-au calificat în semifinalele Europa League şi respectiv...
Gestul cu degetul care a calificat-o pe Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO
Gestul cu degetul care a calificat-o pe Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO
Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de departajare, miercuri seara, în deplasare,...
#CSM Bucuresti, #Liga Campionilor, #masa verde, #motiv , #stiri handbal