Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

CSM Bucuresti nu apare pe lista cluburilor care au cerut un loc in Liga Campionilor. Szabo: O omisiuniune regretabila, cerem un wild card

Miercuri, 10 Iunie 2020, ora 14:14
4112 citiri
CSM Bucuresti nu apare pe lista cluburilor care au cerut un loc in Liga Campionilor. Szabo: O omisiuniune regretabila, cerem un wild card
Foto: facebook/ Gabriela Szabo

Directorul general al CSM Bucuresti, Gabriela Szabo, a explicat, miercuri, pentru News.ro, ca absenta echipei romane de handbal feminin de pe lista gruparilor care au cerut wild card pentru Liga Campionilor a fost o omisiune a EHF si ca gruparea din Capitala a depus la timp toate actele necesare, in scopul de a obtine un loc in cea mai importanta competitie de pe continent.

"A fost o omisiune regretabila din partea EHF, tocmai am discutat cu ei, si-au cerut scuze, nu este nicio problema, vor reveni in cateva ore cu lista completata cu CSM Bucuresti. Noi am cerut wild card si am depus documentele in termenul cerut de EHF si asteptam raspunsul lor pana in 19 iunie, asa cum a comunicat federatia europeana. Avem speranta ca vom primi un wild card datorita rezultatelor notabile din ultimii ani", a declarat Szabo, pentru News.ro.

CSM nu era pe lista

CSM Bucuresti, ocupanta locului doi in Liga Nationala, nu a aparut pe lista cluburilor care au cerut wild card pentru Liga Campionilor, in sezonul 2020/2021, data publicitatii, miercuri, de EHF.

De prezenta in viitoarea editie a Ligi Campionilor sunt sigure noua echipe, intre care SCM Ramnicu Valcea, care a ocupat locul I in momentul intreruperii competitiei interne, din cauza pandemiei de coronavirus.

Au cerut wild card pentru LC sase formatii si promovarea intr-o competitie superioara, tot LC, alte cinci formatii. Intre acestea din urma nu se regasea CSM Bucuresti, potrivit anuntului de pe pagina de Facebook a EHF, care a fost sters intre timp.

In schimb, la masculin, Dinamo Bucuresti, carea incheiat in postura de lider, in momentul la care FR Handbal a suspendat competitia din cauza pandemiei Covid-19,apare pe lista cluburilor care au cerut "upgrade" de laEuropean Handball League la Liga Campionilor.

EHF va stabili pana pe 19 iunie

EHF va stabili cluburile care vor primi wild card pana la 19 iunie.

Federatia Romana de Handbal a decis, in 18 mai, sa nu acorde titlurile de campioana in acest sezon in Liga Nationala masculina si feminina.

Competitiile, intrerupte in luna martie de pandemia de coronavirus, nu s-au mai reluat. Astfel, la feminin, SCM Ramnicu Valcea (18 meciuri) si CSM Bucuresti (17) au incheiat in aceasta ordine pe primele doua locuri, la egalitate de puncte, 43, despartite fiind de golaveraj, stabilindu-se ca SCM Ramnicu Valcea sa reprezinte Romania in LC. CSM Bucuresti avea posibilitatea de a solicita o invitatie la competitia majora de pe continent.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Gabriela Szabo CSM Bucuresti , #Liga Campionilor