CSM București, victorie entuziasmantă în Liga Campionilor: Cristina Neagu, aproape de o bornă uriașă

Sambata, 14 Ianuarie 2023, ora 20:36
4850 citiri
CSM București, victorie entuziasmantă în Liga Campionilor: Cristina Neagu, aproape de o bornă uriașă
Cristina Neagu

Vicecampioana en-titre la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Odense Handbold, scor 40-31 (21-11), în etapa a XI-a din grupa A a Ligii Campionilor. CSM continuă să fie liderul grupei.

Principalele marcatoare pentru CSM au fost Neagu 10 goluri, Pintea 6, Omoregie 6, iar de la Odense s-a remarcat Aardahl, cu 8 reuşite.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti continuă să fie lider în grupa A, cu nouă victorii, o remiză şi o înfrângere, pentru un total de 19 puncte.

În etapa a XI-a s-au mai jucat partidele dintre Banik Most - Brest 30-46, FTC Budapesta - Krim Ljubljana 37-26 şi Vipers - SG BBM Bietigheim 34-32.

Următorul meci pentru CSM Bucureşti va fi în 22 ianuarie, în deplasare, cu SG BBM Bitigheim.

În primele dispute ale grupei, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 30-28 cu Krim Ljubljana, 33-26 cu Brest Bretagne Handball, 28-28 cu SG BBM Bietigheim, 31-27 cu Odense Handold, 40-25 şi 35-26 cu DHK Banik Most, 29-35 şi 27-24 cu Vipers, 30-24 şi 33-29 cu FTC Budapesta.

Liderul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a început stagiunea în Liga Campionilor, de pe locul 3 al clasamentului golgeterilor all-time, cu 910 reuşite, după Anita Gorbicz (1016 goluri) şi Jovanka Radicevic (978). După 11 etape, Neagu a adunat 995 goluri, fiind la doar cinci reușite de golul 1000.

În grupa B din Liga Campionilor joacă şi campioana Rapid Bucureşti.

Primele două clasate se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca încrucişat în faza play-off, pentru alte 4 locuri disponibile.

Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie.

Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce-a făcut CSM București în primul meci fără Cristina Neagu, aflată în doliu
Ce-a făcut CSM București în primul meci fără Cristina Neagu, aflată în doliu
Campioana CSM Bucureşti a învins miercuri, în deplasare, formaţia Gloria Bistriţa, în derby-ul etapei a XXI-a a Ligii Naţionale. Victoria a fost dedicată căpitanului Cristina Neagu, care...
Cristina Neagu e în doliu: ”Se mândrea mereu cu fiica sa!” Anunțul clubului CSM
Cristina Neagu e în doliu: ”Se mândrea mereu cu fiica sa!” Anunțul clubului CSM
Campioana CSM Bucureşti a transmis, marţi, un mesaj public de condoleanţe Cristinei Neagu, al cărei tată a decedat. ”Întregul club CSM Bucureşti este alături de Cristina Neagu în...
#Cristina Neagu, #CSM Bucuresti, #Liga Campionilor, #odense , #stiri handbal