Strigătul disperat al Cristinei Neagu: "România merită mai mult respect. Eu merit mai mult respect"

Miercuri, 16 Noiembrie 2022, ora 10:48
4086 citiri
Strigătul disperat al Cristinei Neagu: "România merită mai mult respect. Eu merit mai mult respect"
Cristina Neagu. Foto: Facebook / Cristina Neagu

Căpitanul naţionalei de handbal a României, Cristina Neagu, a reacţionat din nou ferm, miercuri, în social media, în legătură cu arbitrajul de la meciul cu Muntenegru.

“România merită mai mult respect. Eu merit mai mult respect. Ce s-a întâmplat aseară este dincolo de fair play şi respect, valori pe care le preţuiesc atât de mult în sportul nostru. Moment trist pentru handbal în general”, a notat Neagu pe Facebook.

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, marţi, de reprezentativa Muntenegrului, scor 35-34 (18-18), în al doilea meci din grupa principală II şi a ratat orice şansă la semifinale. Cristina Neagu a marcat 9 goluri. Arbitrajul cuplului feminin austriac Vranes - Wenninger a fost contestat de echipa României şi de fanii din sală de mai multe ori pe durata partidei.

”E al nu ştiu câtelea meci de la acest Campionat European care se desfăşoară în acest fel, nu mă interesează ce o să se spună acum, că aşa suntem noi, românii, că vorbim despre arbitraj când pierdem! Dacă nici acum nu-ţi dai seama că eram echipa care merita să câştige, înseamnă că nu eşti român sau nu-ţi pasă de sport. Adică, s-a văzut clar pe teren, chiar aş vrea să revăd ultima fază, sunt 99,99% convinsă că jucătoarea Muntenegrului a făcut dublu dribling înainte să scoată 7 metri, dar bineînţeles că arbitrii nu vor să se uite la video la niciun meci al nostru. N-am ce să spun, azi am luptat din primul minut până în ultimul, efectiv echipa a fost senzaţională şi cred că eram echipa care merita să câştige astăzi, iar aceste fete care ne-au arbitrat, din punctul meu de vedere n-ar trebui să arbitreze pe nimeni”, aa declarat Cristina Neagu la finalul partidei, marţi seară.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce-a făcut CSM București în primul meci fără Cristina Neagu, aflată în doliu
Ce-a făcut CSM București în primul meci fără Cristina Neagu, aflată în doliu
Campioana CSM Bucureşti a învins miercuri, în deplasare, formaţia Gloria Bistriţa, în derby-ul etapei a XXI-a a Ligii Naţionale. Victoria a fost dedicată căpitanului Cristina Neagu, care...
Cristina Neagu e în doliu: ”Se mândrea mereu cu fiica sa!” Anunțul clubului CSM
Cristina Neagu e în doliu: ”Se mândrea mereu cu fiica sa!” Anunțul clubului CSM
Campioana CSM Bucureşti a transmis, marţi, un mesaj public de condoleanţe Cristinei Neagu, al cărei tată a decedat. ”Întregul club CSM Bucureşti este alături de Cristina Neagu în...
#Cristina Neagu, #Cristina Neagu handbalista anului, #Cristina Neagu nationala Romania , #stiri Cristina Neagu