Cristina Neagu, atac la președinte: ”Din păcate așa e la noi, prea multe nu putem schimba”

Vineri, 18 Noiembrie 2022, ora 08:55 5770 citiri
Cristina Neagu e căpitanul României FOTO facebook

Naționala feminină de handbal a României a terminat pe locul 12 Campionatul European, dar fetele au rămas cu un gust amar după meciul cu Muntenegru, în care au fost dezavantajate de arbitraj.

În ciuda acestui fapt, președintele Federației, fostul arbitru Constantin Din, a apreciat că la turneul final au fost mai multe erori în favoarea României, decât în defavoarea echipei. Tot el a fost cel care s-a opus ca fetele să iasă pe teren cu tricouri pe a fost scris Respectați-ne munca!, motivând că aceasta ar atrage o suspendare a echipei naționale de un an de zile.

Cristina Neagu, liderul echipei noastre, nu e de acord nici cu afirmațiile președintelui și nici cu decizia lui și nu s-a sfiit să o spună direct, la sosirea echipei acasă. ”O apreciez ca pe o declarație care nu este în asentimentul echipei, pentru că voi știți foarte bine ce am declarat noi, jucătoarele, după partida cu Muntenegru. Dar este opinia dânsului și trebuie să îl întrebați mai multe pe el.

Nu mai avem unde să protestăm, pentru că pentru noi s-a terminat Campionatul European. Urmează meciurile de la echipele de club.

Da, ne-am fi dorit (n.r. să protesteze) pentru că a fost munca noastră și am simțit pe teren că a fost nedrept. Din păcate așa e la noi, prea multe nu putem schimba și trebuie să mergem înainte”, a spus Cristina Neagu, conform digisport.ro

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News