Cristina Neagu a anunțat ce va face după retragerea din handbal

Marti, 05 Martie 2024, ora 11:23
2545 citiri
Cristina Neagu a anunțat ce va face după retragerea din handbal
Cristina Neagu FOTO facebook

Cristina Neagu a dezvăluit ce va face atunci când cariera sa va lua sfârșit. Cea mai bună handbalistă a lumii a precizat va lua o pauză după ce se va retrage, pentru a analiza temeinic ce își dorește cu adevărat să facă.

"Cu siguranță, când îmi voi înceta cariera în handbal, voi lua o pauză și voi vedea ce îmi doresc să fac, cum îmi doresc, dar, așa cum spuneam, consumul psihic a fost enorm în ultimii ani și simt că o să am nevoie de această pauză”, a declarat Cristina Neagu, care nu știe încă dacă va fi antrenor, manager sau va sta în afara sportului.

Cristina Neagu s-a retras din naționala României anul trecut imediat după Campionatul Mondialul, însă declară că se confruntă cu un sentiment ciudat când se uită la primei reprezentative și nu este pe teren.

„Da, este un pic ciudat să nu fiu la națională, dar, așa cum spuneam, mi-am planificat cumva momentul acesta. Sigur, nu poți să schimbi ceea ce simți când vezi echipa națională jucând fără tine, e un pic ciudat, dar sunt împăcată cu asta. A existat echipă națională și înainte de Cristina Neagu, o să existe și după mine.

Rămân suporterul naționalei de acum și până când n-o să mai fiu. E straniu să văd echipa națională jucând fără mine, chiar dacă știam că acest moment o să vină, dar echipa e în reconstrucție, este o nouă generație acum, eu îmi văd de treaba mea la echipa de club și mă bucur de timpul pe care îl mai am pe teren”, a mai declarat Cristina Neagu, conform prosport.ro.

Jucătoarea care a sărit în apărarea Simonei Halep și-a anunțat retragerea. Ce record fabulos deține în WTA
Jucătoarea care a sărit în apărarea Simonei Halep și-a anunțat retragerea. Ce record fabulos deține în WTA
Franţuzoaica Alizé Cornet se va retrage după Openul Franţei, a anunţat la Canal+, sâmbătă seara. Aflată pe locul 11 în lume în 2009, Alizé Cornet şi-a lăsat amprenta asupra tenisului...
De ce au scos ucrainenii tancurile americane Abrams din luptă
De ce au scos ucrainenii tancurile americane Abrams din luptă
Ucraina a scos temporar tancurile americane Abrams M1A1 de pe linia frontului, parțial din cauza tacticilor rusești cu drone, au declarat oficialii Pentagonului, citați de The Guardian. În...
#Cristina Neagu, #activitate, #retragere, #decizie, #viitor , #stiri handbal