PNL: Ponta si Tariceanu fac politica lupului imbracat in blana de oaie

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 20:06
2402 citiri
PNL: Ponta si Tariceanu fac politica lupului imbracat in blana de oaie
Foto: Facebook/ Cristina Ancuta Pocora

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, afirma ca premierul Victor Ponta si fostul presedinte al liberalilor Calin Popescu Tariceanu fac politica "lupului imbracat in blana de oaie", primul dorind sa fie luat in seama ca om de dreapta, iar cel de-al doilea sa fie perceput ca lider al stangii pesediste.

Ea sustine ca in urma cu cateva luni premierul Victor Ponta intreba ironic unde mai exista liberali in Romania, iar zilele trecute, intr-un interviu, a gasit "in fine un raspuns si nu unul orisicare: chiar domnia sa".

Ponta: Sunt mai liberal decat Iohannis. Un singur partid de dreapta e idealul lui Basescu

"Asadar, Victor Ponta ne-a spus nici mai mult nici mai putin ca domnia sa este chiar mai liberal decat presedintele interimar al PNL, dl Klaus Iohannis. Asta dupa ce, recent, tot dl Ponta marturisea senin ca a votat mai mereu dreapta. In acelasi timp, in paralel, dl Calin Popescu Tariceanu, un liberal ajuns, cu multa umilinta, in curtea PSD, cauta cu orice pret sa arate prin fapte ca isi continua rolul de vrednic si neobosit luptator pentru noua cauza a PSD: aceea de a destructura PNL.

Observam asadar cu stupefactie cum presedintele actual al PSD se chinuie efectiv sa se arate ca om de dreapta si liberal, iar fostul presedinte al PNL isi inclina coloana pana la pamant pentru a se arata cu totul supus inaltelor idealuri ale PSD", spune Pocora.

Iohannis: Daca Ponta e mai liberal ca mine, il invit sa se inscrie in PNL

Deputatul PNL spune ca "asistam la un caz rar de anomalie politica si aproape genetica in care liderul partidului de stanga vrea sa fie luat in seama ca om de dreapta, iar fostul lider de dreapta doreste sa fie perceput ca un lider al stangii pesediste".

"Consider ca, prin atitudinea lor publica, atat Victor Ponta cat si Calin Popescu Tariceanu jignesc electoratul facand politica 'lupului imbracat in blana de oaie'. In aceeasi masura, cei doi isi jignesc propriile partide pe care le conduc sau le-au condus, renuntand, pentru un vot - doua, iluzorii de altfel, in plus, venite din opozitie, la doctrina si convingerile membrilor de partid ai PSD sau PNL. Prin aceasta politica a desconsiderarii principiilor si moralitatii politice, Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu dovedesc ca se merita pe deplin", conchide Cristina Pocora.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Pocora Ponta lup imbracat oaie, #Pocora Tariceanu lup imbracat oaie, #Pocora critica Ponta, #Ponta critica Tariceanu , #stiri Cristina Ancuta Pocora