Ultima imagine apărută public cu Cristiano Ronaldo înainte de decesul bebelușului său. Cât de relaxat era starul portughez FOTO

Marti, 19 Aprilie 2022, ora 17:03 2496 citiri
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au anunţat, luni seară, că băieţelul pe care îl aşteptau a murit. Ei au precizat că doar naşterea fetiţei lor le dă putere şi speranţă.

În octombrie, cei doi anunţau că Georgina este însărcinată şi aşteaptă gemeni.

“Cu cea mai profundă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a trecut în nefiinţă. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte. Doar naşterea fetiţei noastre ne dă puterea să trăim acest moment cu ceva speranţă şi fericire.

Le mulţumim medicilor şi asistentelor pentru îngrijiri şi susţinere.

Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în aceste momente foarte dificile.

Băieţelul nostru, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, este mesajul postat pe Instagram, semnat Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez.

Conform presei britanice, ultima imagine apărută public cu Cristiano Ronaldo înainte de decesul bebelușului său a fost oferită chiar de Georgina, duminică, pe contul acesteia de Instagram.

Georgina a încărcat un videoclip în care apare alături de Cristiano, dar și de sora ei, Ivana, și de un reporter sportiv spaniol, prieten al fotbalistului, pe nume Edu Aguirre.

Starul lui Manchester United arăta relaxat în preajma unui grătar, despre care se crede că a fost organizat la casa sa din orașul Cheshire Alderley Edge, sâmbătă seara.

În aceeași zi, Ronaldo a marcat un hat-trick în victoria echipei lui Manchester United, 3-2 cu Norwich City.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News