Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după gestul emoționant al fanilor lui Liverpool. Starul lui Manchester United și-a pierdut un copil la naștere VIDEO

Joi, 21 Aprilie 2022, ora 15:04 2486 citiri
Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez al echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, le-a mulţumit fanilor echipei Liverpool pentru momentul emoţionant pe care l-au creat după ce fiul său a decedat la naştere.

"O lume... Un sport... O familie globală... Mulţumesc, Anfield. Eu şi familia mea nu vom uita niciodată acest moment de respect şi compasiune", a scris Ronaldo, pe Instagram, alături de o înregistrare a momentului special creat de suporterii celor de la Liverpool.

Marţi, la meciul Liverpool - United, scor 4-0, spectatorii de pe Anfield au lăsat rivalitatea la o parte şi au arătat respect faţă de atacantul portughez al lui United, Cristiano Ronaldo, al cărui fiu a murit, luni, la naştere.

Întreaga asistenţă a aplaudat în minutul 7 al jocului (numărul lui Cristiano), din respect pentru Ronaldo şi familia lui, care traversează o perioadă dificilă. Un refren emoţionant din You’ll Never Walk Alone a răsunat totodată în jurul stadionului.

Jucătorul echipei din Manchester nu a făcut parte din lot la acest joc.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News