Cea mai tare glumă care a apărut după ce adidas i-a dat peste nas lui Cristiano Ronaldo în Qatar FOTO

Miercuri, 30 Noiembrie 2022, ora 06:02 11791 citiri
Cristiano Ronaldo s-a făcut de râs FOTO facebook

Cristiano Ronaldo a devenit subiectul unui episod amuzant după ce a revendicat un gol marcat în meciul Portugalia- Uruguay.

Reluările au arătat că el nu a atins mingea trimisă spre poartă de Bruno Fernendes, iar precizarea venită de la adidas, producătorul mingii oficiale a turneului final, a lămurit orice dilemă.

Adidas a anunţat, marţi, că tehnologia sa i-a permis să demonstreze că Ronaldo “categoric nu a avut un contact” cu mingea la faza respectivă.

La Cupa Mondială din Qatar, mingea este dotată cu un senzor care ajută tehnologia semiautomată de detectare a ofsaidului şi sistemul VAR. Senzorul oferă informaţii exacte

După această precizare, pe internet a apărut gluma, conform căreia Ronaldo spune că nu are respect față de adidas, pentru că adidas nu a avut respect față de el și i-a dat golul lui Bruno Fernandes, deoarece CR7 este sub contrcat cu Nike.

Vorbele lui o adaptare a celebrului discurs de la emisiune televizată, în care Ronaldo a spus, înainte de turneul final, că nu are respect față de antrenorul lui Manchester United, Ten Cate, deoarece nici acesta nu are respect față de el.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News