Echipa milionarilor! Top 11 cele mai mari salarii din Premier League. Pe ce loc e Cristiano Ronaldo și cine e portarul care a prins podiumul

Vineri, 10 Septembrie 2021, ora 14:214533 citiri
Echipa milionarilor! Top 11 cele mai mari salarii din Premier League. Pe ce loc e Cristiano Ronaldo și cine e portarul care a prins podiumul
Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, care s-a transferat recent de la Juventus Torino la Manchester United, este jucătorul cel mai bine plătit din prima ligă a campionatului de fotbal al Angliei, urmat de internaţionalul belgian Kevin de Bruyne (Manchester City), conform cotidianului Le Soir, potrivit agerpres.ro.

Salariul anual al lui Ronaldo la gruparea de pe Old Trafford se ridică la 30,8 milioane euro, cu peste şase milioane de euro mai mult decât cel primit de De Bruyne la Manchester City (24,2 milioane euro).

Pe poziţia a treia se află portarul spaniol David De Gea, plătit de Manchester United cu 22,7 milioane euro.

Atacantul belgian Romelu Lukaku, achiziţionat în această vară de Chelsea Londra de la Inter Milano, primeşte la rândul său 19,7 milioane euro la gruparea de pe Stamford Bridge.

Aceste cifre au fost publicate de platforma Spotrac, care precizează însă că aceste salarii sunt estimări anuale brute, conform Le Soir.

De menţionat că patru dintre primii cinci jucători cu cele mai mari salarii din Premier League evoluează la Manchester United, club aflat în căutarea gloriei de altădată.

Iată clasamentul celor mai bine plătiţi fotbalişti din Anglia:

1. Cristiano Ronaldo (Manchester United) 30,8 milioane euro
2. Kevin De Bruyne (Manchester City) 24,2 milioane
3. David De Gea (Manchester United) 22,7 milioane
4. Jadon Sancho (Manchester United) 21,2 milioane
5. Raphael Varane (Manchester United) 20,6 milioane
6. Romelu Lukaku (Chelsea) 19,7 milioane
8. Raheem Sterling (Manchester City) 18,2 milioane
9. Jack Grealish (Manchester City) 18,2 milioane
10. Paul Pogba (Manchester United) 17,5 milioane
11. N'Golo Kante (Chelsea) 17,5 milioane

Comentarii
aradulnou
rank 1
Messi castiga 41 de milioane !