Sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj plin de emoție după moartea copilului superstarului portughez

Marti, 19 Aprilie 2022, ora 09:24 2547 citiri
Katia Aveiro, sora lui Cristiano Ronaldo. Foto: Instagram / katiaaveirooficial

Clipe grele pentru Cristiano Ronaldo după ce unul dinte gemenii săi a murit la naștere.

Superstarul portughez a anunțat vestea tristă prin intermediul rețelelor de socializare.

Sora lui Ronaldo a postat și ea un mesaj pe Instagram imediat după moartea nepotului său în care îi prezintă pe doi dintre copii cuplului Cristiano - Georgina.

"Te iubesc și toată inima mea este alături de tine. Dumnezeu să aibă grijă de tot și să îți contureze calea mai mult și mai mult.

Micul nostru înger este deja în poala tatălui ei, iar micuța noastră care este deja aici (n.r. Alana, 4 ani), puternică și plină de sănătate, ne va învăța mai mult și mai mult că numai iubirea contează", a fost mesajul surorii fotbalistului.

Cristiano Ronaldo a anunțat decesului băiatului pe rețelele de socialiazare.

"Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna", a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Twitter.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News